pixabay.com
Регион

СКАНДАЛ! ДРЖАВНИ СТАН НА ТРГУ КОРИСТИЛИ ЗА ПРОСТИТУЦИЈУ! Пронађен женски веш, интимне играчке, алкохол…

У стан су службеници Министарства ушли на силу, а након открића различитих предмета, начелник сектора за некретнине Томислав Воларевић рекао је да се највероватније радило о недопуштеним делатностима, односно проституцији.

Морбидни детаљи злочина: Јелена држала мртву старицу у коферу 3 дана, а ево како је спаковала Мајдин леш и бацила га у контејнер

У једном од државних станова у центру Загреба пронађене су интимне играчке, женски доњи веш, алкохол и цигаре и утврђено је да је служио за проституцију.

(ВИДЕО) Велики пожар у електрани у близини Москве, седморо повређено

Сергеј Трифуновић: „Срби су починили геноцид у Сребреници“

Велики стан на трећем спрату на Тргу бана Јелачића бесплатно је годинама користила једна особа, преноси ХРТ и додаје да је то откривено након одлуке Министарства државне управе да се прекине са праксом бесправног располагања државном имовином због које је држава губила милијарде куна.

(ВИДЕО) Ватра прогутала кров куће! Ватрогасци сатима гасили пожар у Панчеву

Одвешћу ти жену на ауто-пут и силоваћу је! Трудница која је покушала да се убије открила кроз какав пакао је прошла са мужем због зеленаша

У стан су службеници Министарства ушли на силу, а након открића различитих предмета, начелник сектора за некретнине Томислав Воларевић рекао је да се највероватније радило о недопуштеним делатностима, односно проституцији.

У Министарству државне имовине истичу да је Хрватска због неуређених односа са корисницима јавних некретнина досад изгубила више од милијарду куна.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВАМО: Хапшења на РТС због Ђиласа!

СУТРА СЛАВИМО ПЕТРОВДАН! Ову ствар обавезно урадите иначе вам се не пише ДОБРО! На овај дан лако се открива ко ће бити здрав, а ко ће се разболети!

„Највећи проблем су несређене земљишне књиге које не пружају увид у право стање ствари на терену и нажалост, како сви знамо, још већина зграда није уписана у земљишне књиге односно није етажирана у складу са власништву и другим стварним правима“, рекао је Воларевић.

УЖАС КОД НИША: Мушкарац пиштољем покојног оца пуцао себи у стомак!

(ВИДЕО) ПОТРЕСНИ СНИМЦИ ИЗ ГРЧКЕ: Мајка са бебом у наручју тражи спас од олујног невремена! Повређена девојчица из Србије!

Одложено суђење за паљење амбасаде: Један од оптужених се није појавио!

ТЕМПЕРАТУРА ПОЛАКО РАСТЕ: Претежно сунчан дан

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА, ПАО ШКАЉАРАЦ ЗОРАН МРВА У СУБОТИЦИ! Ухваћен са лажном личном картом на име Бранко Перишић! СПЕЦИЈАЛЦИ МУ УПАЛИ У СТАН!

ПРОДАЛА САМ ЋЕРКЕ И УНУКЕ ЗА СТОТИНУ ХИЉАДА ЕВРА! Радмила Мукуловић из села Тешнице: Млађу сам продала за 99.000 немачких марака, а старију само за 10.000, а за унуку узела 20.000 евра и сазидала куће!

Исповест породице бившег мужа ћерке политичара која је УБИЛА, ПА ИСКАСАПИЛА ЖЕНУ

(ВИДЕО) Меркелова после трећег напада дрхтавице у јавности: Осећам се добро

УЖАС У БОРЧИ: Девојчицу (14) покосио ауто на пешачком! Хитно превезена у Тиршову!

ЧАНАК: У Србији да се 11. јул прогласи за дан сећања на геноцид у Сребреници

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
29°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu