Свет

СКАНДАЛ! БРИТАНСКА ЈАВНОСТ У ШОКУ: Објавила све о сексуалном животу краљице, па изазвала бес!

Увредљиви детаљи о сексуалном животу краљице Елизабете II и принца Филипа објављени су у скандалозној новој књизи ауторке Лејди Колин Кембел.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

У књизи „Краљичин брак“ бивша ријалити звезда пише како Елизабета има “здрав сексуални апетит“ који је почела да задовољава уласком у брак, али и да јој принц Филип није био веран. На 320 страница театрално је описала однос краљевског пара те открила да је Филип био велики заводник који је увек јавно кокетирао за женама.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

“Он воли друштво лепих жена. Не познајем ниједну лепу дјевојку која је била у његовом друштву а да није кокетирао с њом. Искусила сам то из прве руке“, каже Лејди Колин,додајући како краљици то није нимало сметало.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Књига је пуна прича за које ауторка тврди да су проверене и истините информације од људи блиских краљевској породици. Па тако у једном делу открива како јој је краљичин психијатар рекао да се Елизабета сломила кад је сазнала да ју је супруг преварио.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Књига је наишла на бројне критике укључујући и оне британских медија, као и јавних личности.

“Никакве тврдње Лејди Колин нису достојне мог коментара“, кратко је рекао бивши краљичин адвокат, док је британски таблоид Тхе Сун одбио је да коментарише већину делова књиге и то због страха да не узруја љубитеље краљевске породице.

ДАЧИЋ ИМА ЛЕПЕ ВЕСТИ: Још једна држава повлачи признање тзв. државе Косово!

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПРОТОЈЕРЕЈ РАЂЕНОВИЋ ПОСЛЕ СКРНАВЉЕЊА ЦРКВЕ: Срби у Високом су узнемирени и живе у страху

СТОЈКОВИЋ ОДЛАЗИ ИЗ ПАРТИЗАНА! Српски голман најавио промену средине

АЛЕРГИЧНИ СТЕ НА ПОЛЕН? Потражите лек који садржи два кључна састојка

ПИЈАНИ ОТАЦ МЕ БАЦАО НА ПОД! Проговорила ћерка Милића Вукашиновића: Као дете УПИШАНОГ сам га износила из кафане!

Зашто Србији не завиде „велики“, али јој завиде „мали“

Извор: Kurir

Оставите коментар