Друштво Србија

СКАНДАЛ: Амерички падобранци уче младе како да праве хаос у Новом Саду!

Како портал Националист извештава, кроз наводне програме о подстицању свести младих, у организацији „Америчког кутка“, бивши амерички падобранци и психолози обучавају студенте како да организују протест, подстичу бунт и праве инцидентне ситуације!

Аутор: Томо Ловрековић

Координатор овог програма је, како сазнајемо, извесни правник Предраг Рајић, који је стални сарадник „Америчког кутка“ и веза са иностраним „менторима“.

Oвакво индоктринисање и припремања терена за неки нови пуч и револуцију, стварање нове верзије Отпора или терористе Срђе Поповића, постаје још скандалозније, када се зна да је правно-формално „Амерички кутак“ део Културног центра Новог Сада, јавне институције. На тај начин се српске институције користе као параван за рушење државе!

Транспарент са именом и презименом Ратка Младића је ипак виђен синоћ у Лиги Европе: Погледајте навијачи ког клуба су раширили транспарент

Иначе, ово није први скандал тог типа, пошто је шефица политичке секције америчке амбасаде и незванични „координатор“ за лојалну десницу (Бошко Обрадовић) Чери Денијелс у јануару ове године на трибини у „Америчком кутку“ говорила о „Косову као суседу“ и „о потреби да ове две републике имају добре односе“. Тек након протеста јавности и дела патриотских медија, директор КЦНС Бојан Панаотовић се извинио због овог пропуста.

Извор: Националист

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАНИКА У ЛОНДОНУ: Тешко наоружана полиција евакуисала станицу метроа (ВИДЕО)

Провера стања у Центру за обуку копнене војске у Пожаревцу (ФОТО)

ОСВЕТА: Египатски дронови ликвидирали 15 терориста умешаних у данашњи напад

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat