Printscreen
Политика Србија

ШИПТАРИ ПИЈАНИ ОД МРЖЊЕ! Приштински медији славе нове ДРАКОНСКЕ МЕРЕ против Србије уз скандалозне пароле!

"Поздрав с љубављу од 'такозваног' Косова, СТОП 100%". Насловница приштинског листа Зери са овим насловом, којим се практично исмева Србија и диже хистерија након сумануте одлуке приштинских власти да уведу драконске царинске стопе на српске производе, осванула је данас на киосцима на Косову и Метохији.

И други приштински медији су на истој линији дизања тензија и понижавања, па тако данас извештавају о „Србији баченој на ноге“, „санкцијама“ и „језивој реакцији Србије“.

(ФОТО) БОРБЕНА ВОЗИЛА ТЗВ. КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ПРИПРАВНОСТИ! Полицијска колона на улицама Јужне Митровице!

– Због неодговорног политичког удара на државу Косово, Србија и Босна и Херцеговина ризикују да изгубе тржиште од 500 милиона евра. Најмлађа европска држава, коју ове две суседне земље нису признале, одлучила је јуче да се гранични порези на њихову робу повец́авају на 100 одсто – пише у дну насловне стране данашњег „Зерија“.

МОСКВА ТРАЖИ ХИТАН ОДГОВОР БРИСЕЛА: Приштина започиње трговински РАТ, РЕАГУЈТЕ!

Ове две реченице недвосмислено потврђују оно што косовске власти нису ни покушале да сакрију: трговински намети су не само одговор, већ и одмазда због Интерпола.

На црној позадини вриште црвена слова: „‘такозвано'“, „Косово“ и „с љубављу“. Ту је и црвени СТОП 100% знак, као и два штита са косовском заставом.

ДАЧИЋ: Упаљена је црвена лампица, Запад да обузда лудило док не буде касно

„Косово бацило Србију на колена“ главни је наслов на првој страни приштинског листа „Бота Сот“.

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ДИРЕКТОРА БОЛНИЦЕ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Албанци нам не дозвољавају транспорт боца са кисеоником! Ово може да буде погубно по пацијенте!

Под насловом „Косово повец́ава санкције против Србије, ЕУ и Београд реагују језиво“, дневник „Коха Диторе“ на својој предњој страни објавио је да је тзв. Косово имало економске санкције против Србије „као одговор на своју последњу кампању да блокира чланство Косова у Интерполу и дим њеног међународног субјективитета“.

(ВИДЕО) НОВИ ШОК СНИМАК! Албански политичари пале српску храну, па ПОЗИРАЈУ крај ломаче!

Дневни лист „Епока е Ре“ објавио је интервју са бившим шефом косовске делегације за дијалог са Србијом, Едитом Тахири, која је рекла да тзв. Косово треба „привремено да заустави дијалог са Србијом“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАЦИЈА У МИТРОВИЦИ: Главни инспектор лично упада у трговине и плени српску робу! Јавно се хвали да је већ склоњено 90 посто производа

САСТАНАК ВУЧИЋА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СРБА СА КИМ НАСТАВЉЕН БЕЗ МЕДИЈА!

ОПЕТ ЗВЕЦКАЈУ ОРУЖЈЕМ! Наоружане трупе Тачија и Харадинаја надиру ка Косовској Митровици!

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанске трупе кренуле ка северу Косова! Опет су узели онај глисер којим се возио Тачи по Газиводама! НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ НАСИЉЕ НАД НАШИМ ГРАЂАНИМА

ВУЧИЋ О УЛТИМАТУМУ ХАРАДИНАЈА: Морамо да се спремимо за дугу и тешку борбу, пошто му НЕЗАВИСНОСТ НЕЋЕМО ПРИЗНАТИ!

ШИПТАРСКО ЛУДИЛО ПРЕВАЗИЛАЗИ ГРАНИЦЕ ЗДРАВОГ РАЗУМА! Сада хоће да царине за Србе ПОВЕЋАЈУ ЗА ВИШЕ ОД 100 ОДСТО!

Информер/Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed

Истакнуто