Sputnik/ Александр Натрускин
Русија Свет

Симоњанова: Вашингтон обуставља емитовање свих страних канала, не само РТ-а

Главна уредница руске медијске куће „Русија севодња“ Маргарита Симоњан изјавила је да ће се у Вашингтону онемогућити емитовање свих иностраних телевизија, а не само руског РТ-а.

Подсетимо, амерички кабловски провајдер „ВНВТ“ саопштио је да ће од 1. априла престати да емитује програм телевизије РТ у Вашингтону, а наредног месеца та одлука ће се односити и на турску „ТРТ“, кинеске „ЦГТН1“, „ЦГТН2“ и „ЦНЦ“, јужнокорејску „Ариранг“, венецуеланску „Телесур“, немачку „ДВ-ТВ“, вијетнамску „Нетвиет“, француску „Франс 24“, као и на телевизију „Африка тудеј“.

(ВИДЕО) ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ КОЈЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Поплава која стиже доноси реку лешева, а онда нам следи нешто још горе!

„Четвртак ће остати у сећању као дан великог скандала. Међутим, с тим у вези, сада је окачено обавештење на сајту емитера да ће искључити не само руску телевизију, него све стране канале и то почетком априла. Можда је то и заиста тако, али нас су искључили два месеца раније, и то јер смо страни агенти“, рекла је Симоњанова у интервјуу за телевизију „Русија 1“.

КЉУЧА НА КОСМЕТУ: ДО ЗУБА НАОРУЖАНИ ЧЛАНОВИ ОВК ЧЕКАЈУ МИГ! Ако Запад процени да му треба криза, рат је неизбежан!

Она је нагласила и да након што је РТ регистрован у САД као страни агент, широм земље покренута је кампања ограничавања емитовања руске телевизије.

(ВИДЕО) ПРОНАЂЕН ГЕЈЗИР У СРПСКОЈ СВЕТИЊИ: Коначно решен проблем водоснабдевања у Пећкој Патријаршији

„Плански су нас лишили акредитација у Конгресу, сада нас избацују са кабловских телевизија, притом убеђујући нас да је у питању пука формалност. Није нам јасно, да ли је реч о свим страним телевизијама или је та одлука донета јер се направио скандал око наше телевизије?“, закључила је она.

ЗАДАВИО ЉУБАВНИЦУ ЈЕР МУ ЈЕ УДАРИЛА ШАМАР: Вратио се на место злочина да провери да ли је још жива!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНАС ЈЕ ЛАЗАРЕВА СУБОТА ИЛИ ВРБИЦА, НАЈЛЕПШИ ПРАЗНИК ДЕЧЈЕ РАДОСТИ: Маме, не заборавите венчић и звонце за своје малишане али и гранчицу овог дрвета!

(ВИДЕО) УПОЗНАЈТЕ СРПСКОГ ОДБРАМБЕНОГ ПСА: Директни потомак пећинског вука, борио се у косовском боју, држао га Александар Македонски

УЗАС КОД ЧАЧАКА: Погинуо мотоциклиста, девојка тешко повређена

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар