Public
Србија Хроника

МОНСТРУМ ИЗ НЕГОТИНА СИЛОВАО И ПОДВОДИО ПАСТОРКУ (15), ПОСЛАЛИ ГА У ЛУДНИЦУ!

Љубиша К. (71), који је последњих пет година силовао и подводио пасторку Б. В. (15), послат на психијатријско посматрање. Његов друг, који је плаћао за секс са девојчицом, добио годину робије.

Љубиша К. (71) из неготинског села Александровац, који је у фебруару ухапшен због сумње да је пуних пет година силовао и подводио пасторку Б. В. (15), послат је прекјуче на психијатријско посматрање! Љубишин друг Н. М. (71), који му је плаћао за секс са несрећном девојчицом, осуђен је на само годину дана затвора!

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

Контрадикторни искази

Како сазнајемо, Љубиша је пребачен из Окружног затвора у Неготину у Специјалну затворску болницу у Београду како би се утврдило његово ментално стање.

– Осумњичени је упућен на вештачење због анализе урачунљивости, као и да би се утврдила његова склоност ка педофилији. Љубиша је на саслушањима давао потпуно контрадикторне изјаве. Најпре се бранио ћутањем, онда је све негирао, па је говорио да против њега постоји нека завера, тврдећи како је годинама импотентан. Због тога је било неопходно послати га на психијатријско посматрање – каже наш извор из истраге.

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

Иако Љубиша није признао да је злостављао пасторку, његов друг из Зајечара Н. М. (71) до детаља је описао како је плаћао за секс са девојчицом.

– Он је испричао да га је девојчица орално задовољавала, за шта је плаћао Љубиши од 50 до 100 евра за сваки сусрет са малолетницом, зависно од тога колико је имао пара у том тренутку. Некада би Љубиша довозио пасторку у Зајечар, па је она била у колима са Н. М., а некада је морала да задовољава старца у шумарку у селу. Н. М. је испричао да је девојчица све радила добровољно, да се није отимала нити плакала. Вероватно ју је очух под претњом присиљавао да „буде добра“ са његовим другом – наводи наш саговорник.

(ВИДЕО) Огласила се девојка чије је поруке Наташа наводно нашла у Лукином телефону: Ово је права истина о мом и Лазукићевом односу!

Зајечарац Н. М. је након признања осуђен неправоснажном пресудом на једну годину затвора, јер је узето у обзир то што је сарађивао са судом.
Девојчица Б. В. и њена мајка су, иначе, Бугарке и живеле су са Љубишом у Александровцу, док овај није ухапшен.

Мајка није знала

У току истраге саслушани су мештани Александровца, који су изјавили да нису знали за тортуру коју трпи малолетница, а исто је рекла и њена мајка.

– Мајка девојчице је изјавила да ништа не зна о силовању и подвођењу њене ћерке. Ради се о необразованој жени, слабих менталних способности – објаснио је наш извор.
Међутим, исказ девојчице, као и гинеколошки преглед, недвосмислено доказују да је она била сексуално активна.

ХОРОР У СТАРИМ БАНОВЦИМА: Мушкарац (65) заробио девојчицу (14), данима је силовао и све снимао

Подсетимо, цео случај је избио на видело тек кад је девојчица крајем фебруара скупила храброст и сама отишла у неготинску полицију и све испричала. Казала је да ју је очух силовао од њене десете године, а да ју је подводио пријатељу у последње две.

(ВИДЕО/ФОТО) МАСОВНА ТУЧА: Потукле се две групе, а онда се један од учесника аутом залетео у противнике!

Жртва смештена у хранитељску породицу

Центар за социјални рад преузео је бригу о малолетној Б. В. Након што јој је очух ухапшен, смештена је у хранитељску породицу, где се опоравља од траума.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Снажна порука председника Крима: Ко има мозга, одустаће од силе против Русије

Лука Лазукић први пут о Дачи и Љуби, одласку у затвор, зашто и даље носи бурму, и борби за старатељство над ћерком Катјом

(ВИДЕО) Како је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Руске ракете забринуле Израел: Уништити С-300

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue