Зоран Синко/Информер
Србија Хроника

СИЛОВАНОГ ДЕЧАКА ВРШЊАЦИ ТЕРАЛИ ДА ПИЈЕ УРИН! Злостављао га отац, АЛИ И „ДРУГАРИ“ ИЗ ШКОЛЕ!

Малолетног С. Г. (17), коме је отац А. Г. ухапшен јер га је од 13. године силовао, тукли су другари из школе и зверски га малтретирали. Дечаковом оцу одређен једномесечни притвор.

Дечак С. Г. (17) из Делиблата, ког је његов отац А. Г. (56) четири године силовао и терао га да гледа док има секс са псима, био је у више наврата жртва вршњачког насиља. Њега су другари из школе и села неколико пута претукли, а једном су га чак терали да пије урин!

ПАВКОВИЋ ИЗ ЗАТВОРА ОТКРИВА МИСТЕРИЈЕ ВБА! Наша војска никада није палила села!

Дечакова мајка је репортерима Информера описала само једну од стравичних тортура коју је С. Г. прошао у протеклих неколико година.

ОВЕ ПЕСМЕ ЗА ВРЕМЕ ТИТА НИКАКО НИСТЕ СМЕЛИ ДА НАРУЧИТЕ У КАФАНИ!

– Једном приликом, док је мој син са другарима играо фудбал на школском терену, лопта је одлетела у запуштено двориште. Тројица дечака су прво натерала С. Г. да прескочи ограду и оде по лопту. Затим су мало сачекали, а онда кренули за њим. Ухватили су га у том запуштеном дворишту и почели да га туку рукама и ногама – прича дечакова мајка.

Она је додала да им то није било довољно, него док је С. Г. повређен лежао на земљи, та тројица насилника су наставила иживљавање.

КОРИСНИ ИДИОТ – КАРЛЕУША РУШИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

– Дечаци су уринирали по мом сину. Затим су га терали да пије и лиже тај урин. Све ми је то син испричао када је дошао кући са више модрица по телу. Не знам заиста каква то деца треба да буду да тако нешто ураде. Какви су им родитељи? – рекла је огорчена мајка дечака ког је отац силовао од његове 13. године.

Наша саговорница је нарочито огорчена на школску управу која је њеног сина који је био жртва насиља представила као да је он насилник.

– Ми смо све пријавили школи, али уместо да он буде заштићен, њега су оптуживали да лаже. Када су га поново напали ти дечаци, он се бранио и ударио једног од њих. То је било довољно да га прогласе за насилника и поднесу пријаву против њега. Касније је мој син почео да се повлачи у себе и да избегава било какав конфликт – објашњава наша саговорница и додаје:

КАРЛЕУША ИЗВРЕЂАЛА ДОДИКА – НЕМОЈ ДА ТИ ПЕВАЉКА…

– А сад сам још сазнала и да је мог сина силовао отац. Ово је све страшно и ја не знам како да се носим са свим овим ужасима.

Подсетимо, случај силовања откривен је тако што је прошле недеље С. Г. био у полицији у којој је требало да да изјаву у вези са тучом коју је започео дечаков отац А. Г. У полицији су рекли да је дечак испричао причу у коју у првом тренутку нико није могао да верује, али када је психолог обавио разговор са С. Г. закључено је да говори истину.

– Дечак је испричао да га је отац први пут силовао када је био седми разред, а онда је то више пута поновио и да му је претио да ће му убити мајку, бабу и деду, а на крају и њега, ако неком буде испричао да га силује. Рекао је да га је отац А. Г. терао и да га дира по полном органу, а морао је да га гледа док мастурбира. У више наврата је присиљавао сина и да гледа док он силује своје псе на имању – наводи наш извор.

ЦРНА ГОРА УМАЛО ДИСКВАЛИФИКОВАНА НА „ЕВРОВИЗИЈИ“: Потез њиховог представника ШОКИРАО свет

Притвор за силоватеља

Осумњиченом А. Г., који се терети да је у Делиблату силовао свог сина С. Г. (17), одређен је једномесечни притвор. Иначе, он је ухапшен у оквиру опсежне полицијске акције, у којој је широм Србије ухапшена 41 особа, а против њих 55 су поднете пријаве у редовном поступку због обљубе деце, сексуалног злостављања и узнемиравања и насиља у породици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САСТАНАК У ПРИШТИНИ: Аљбин Курти и Чедомир Јовановић о „прошлости, ратовима и ранама на Балкану“

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД ПЛАНЕ У СМЕРУ КА БЕОГРАДУ: Погинуло дете које је невезано спавало на задњем седишту кад је ауто ударио у возача комбија који је изашао да види где је квар

МИЛИЦА ОТКРИЛА ОНО О ЧЕМУ НИКО НИЈЕ СМЕО РЕЧ ДА КАЖЕ! Терају нас да сами копамо своју јаму!

Извор: Информер

Оставите коментар