pixabay.com
Србија Хроника

Силовања, брутална убиства и оргије само су део ужаса који се дешава на српским гробовима: Од вечног спокоја до језивих злочина

Чак је и последња смртна казна у Србији извршена због монструозног чина на гробљу у Сомбору над 6-годишњом Иваном.

(ВИДЕО) НОВА ТУЧА У ШКОЛИ У ТУЗИМА: После масовног обрачуна црногорских и албанских ђака, отац ударио наставника!

У среду увече са гробља Збег у Борчи дуго су ођекивали болни јауци који су испрепадали све који живе у близини. Када су на њихов позив стигле полиција и Хитна помоћ, затекли су претученог, полумртвог мушкарца како лежи међу гробовима. Он је претходно киднапован на Канаревом брду, а потом се 6 мушкараца иживљавало на њему. Језива прича само је подсетила на претходне случајеве који су се збили на гробљу.

Подсећамо на неколико:
Почетком године, тачније, 14. јануара, Миломир Јовановић (45) убијен је хицем из ватреног оружја, највероватније из снајпера на месном гробљу у Сопоту, где је присуствовао сахрани. Када су ођекнули хици, избио је општи хаос. Пуно људи је било на сахрани. Сви су у секунди буквално залегли, а затим су се разбежали.

(ВИДЕО) ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛИ ИЗОЛОВАНИ У ДИВЉИНИ СИБИРА: Нису знали да је био Други светски рат, а желели су само ЈЕДНУ СТВАР!

Такође у јануару, али десет година раније, отркивено је монструозно сексуално иживљавање петорице Ужичана над малолетном суграђанком које је трајало данима. Претећи компромитујућим снимком оралног секса, девојчицу су сексуално искоришћавали на гробљу.

Последња смртна казна у Србији извршена је 1992. године и то на Дан заљубљених 14. фебруара. Тада је у Сомбору стрељан Јохан Дроздек због тога што је на гробљу убио, а затим и силовао шестогодишњу Ивану Салијевић из Каравукова.

pixabay.com

У судници Окружног суда у Сомбору, Дроздек није порицао злочин. Говорећи о мотиву, навео је да се јако наљутио што му отац девојчице није дао бицикл, и да у бесу није знао шта ради. Испричао је да га је „нервирала мала када је, почела да плаче и све гласније моли да је врати кући“.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ГРАЂЕВИНСКОГ ИНВЕСТИТОРА: БРУТАЛНО ГА ПРЕТУКЛИ ПАЛИЦАМА, КРВИ БИЛО НА СВЕ СТРАНЕ

Пре неколико дана новосадска полиција открила је пљачкаша из Београда који је тражен неколико месеци због сумње да је починио бизарне пљачке. Ради се Добромиру П. (66), који је користио тренутке растројености и слабости људи и пљачкао их док су они на гробљима. По доласку у Нови Сад пљачкао је гробља у граду и околини, а сумња се да је радио у Темерину, Беочину, Бачком Јарку, Сремској Каменици и Ветернику.

Крајем септембра радници на гробљу Орловача пронашли су бомбу заосталу из Другог светског рата коју су припадници контрадиверзионе јединице МУП-а Србије деактивирали. У питању је противпешадијска мина.

Извор: Телеграф.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић половином децембра у Москви

(ВИДЕО) НОВА ТУЧА У ШКОЛИ У ТУЗИМА: После масовног обрачуна црногорских и албанских ђака, отац ударио наставника!

Он је био „Плава звер“, човек кога се и Хитлер плашио (ВИДЕО)

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun