RTRS
Регион

СИЛОВАЛИ ДЕВОЈЧИЦЕ: Оптужнице против сексуалних предатора из Добоја

Судија за претходно саслушање Окружног суда у Добоју потврдио је две оптужнице Окружног јавног тужилаштва против двојице педофила који су силовали девојчице.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СТРАВИЧАН СНИМАК УБИСТВА НА БАНОВОМ БРДУ Убица у белој јакни извукао пиштољ и пуцао му у главу док је расклапао дечја колица

Потврђена је оптужница против Б. С. (75) из Доњег Жабара због кривичних дела силовање и полно насиље над дететом. Старцу је Суд продужио притвор до најдуже две године, уз контролу оправданости притвора свака два месеца од доношења последњег решења о притвору.

(ВИДЕО, ФОТО) АУТОБУС ПРОБИО ОГРАДУ И СКОРО СЛЕТЕО С КОЛУБАРСКОГ МОСТА!

У саопштењу Окружног јавног тужилаштва Добој наводи се да је Б. С. починио силовање у периоду од 20. до 31. децембра 2017. године, у вечерњим сатима, на подручју општине Доњи Жабар. Према незваничним информацијама, аутомобилом је покупио девојчицу из другог села и силовао је.

– Принудио је на обљубу малолетну оштећену, рођену 2002. године, уз употребу силе и претње да ће непосредно напасти на њен живот – наводи се у саопштењу.

Наведено је и да је Б. С. и 17. септембра 2011. године на подручју Доњег Жабара имао полни однос с дететом млађим од 15 година, при чему постоји велика несразмера у зрелости и узрасту између починиоца и жртве.

ОТКРИВАМО ИСТИНУ: МРАЧНЕ ТАЈНЕ БОНДСТИЛА Оно је легло криминала у које нико не сме да завири! Ту су обучавани терористи и шпијуни, а ту је и чвориште за слање наркотика ка европским земљама!

Педофил из Доњег Жабара откривен је захваљујући истражиоцима Полицијске станице у Пелагићеву, који су оперативним радом на терену дошли до одређених сазнања о овом мушкарцу, након чега су о свему обавестили Окружно тужилаштво у Добоју, а истрага је резултирала хапшењем 74-годишњака. Полиција је, такође, дошла до сазнања да је Б. С. дуже време пресретао и сексуално узнемиравао још неке девојчице.

КРИМИНАЛ ЗАВЛАДАО НА КиМ! Албанци наоружани пљачкају банке и супермаркете, НАРОД У ПАНИЦИ, А ПОЛИЦИЈА НЕМОЋНА!

Осим против Б. С., судија за претходно саслушање Окружног суда у Добоју потврдио је оптужницу и против Добојлије Д. М. (31), такође због кривичног дела полно насиље над дететом.

– Оптужени је неутврђеног дана током марта 2016. године око 20 сати на подручју Добоја извршио насилну обљубу малолетнице рођене 2003. године, знајући да је она дете млађе од 15 година – саопштено је из Тужилаштва.

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ АПЛАУЗ МАРКУ НИКОЛИЋУ! На сахрани бројне колеге, Ивица Дачић и Мима Караџић у сузама

Недавно је потврђена и оптужница Окружног јавног тужилаштва у Добоју против В. Ј (36) из Модриче због кривичног дела обљуба над дететом млађим од 15 година.

Он 2016., након што је признао кривицу, осуђен на шест месеци затвора због обљубе над ментално заосталом С. Б.

Она је као малолетница била у вези са тројицом мушкараца те је родила три бебе, које су убијене. Због убиства те због подстрекивања на убиство беба, њена мајка Војкана Богојевић осуђена је на шест година затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Да су се питали у мојој странци, избори би били расписани још пре 15 дана

(ФОТО) ОРГАНИЗАТОР ПРОТЕСТА: Анасоновић ширила лажне вести да је Гујон расиста, а она има расисте на протестима!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri