Друштво Србија

(ВИДЕО) СЕСТРА ДАБОВИЋ ШОКИРАЛА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Познати спортиста покушао је да ме силује! Сви знају ко је он!

Јелица Дабовић, бивша кошаркашица "Партизана", гостовала је јутрос у Јутарњем програму који воде Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић како би промовисала своју књигу "Тајна једног осмеха".

ПРИШТИНСКИ МЕДИЈИ: Србија послала војску и жандармерију на „границу“ са Косовом

У питању је аутобиографска прича о претпљеном насиљу који је Јелица, како тврди претпела, од свог оца Милана. Како је навела, поред ње насиље су поред ње трпеле и њене сестре, успешне кошаркашице Ана и Милица, као и њихов брат. Међутим, поражавајућа чињеница да је чланови породице нису подржали у томе да отворено говори о насиљу, самим тим нису присуствовали ни промоцији, а отац је прекинуо сваки контакт с њом.

„ЗГРЧИО САМ СЕ, ИЗ МОЈИХ ЦРЕВА ЈЕ ИЗЛАЗИЛО…“ Мехо детаљно описао како су га хапсили на аеродрому

– Сви смо живели 24 сата у страху, а моја мајка као да је развила неку своју способност, па је увек говорила, „Поправиће се он, бољи је у односу на онокакав је некада био, али нико од нас никада није видео то побољшање мог оца – рекла је Јелица и додала да је било и ситуација да јој отац, чак, прети смрћу уколико се утакмица не заврши онако како је он замишљао.

КРИМИНОЛОЗИ ОТКРИВАЈУ ПРОФИЛ ПЛАЋЕНИХ УБИЦА: Ко су ти људи, одакле се унајмљују и колико новца узимају да би УБИЛИ НЕКОГА!

Јелица је додала да је упркос свему опростила својим родитељима, али сматра да је њена породица далеко од тога да поново буде складна.

– Опростила сам и оцу и мајци, али нисмо у контакту. Отац ме никада није звао, мајка такође ме није позвала. Звала ме је Ана и рекла ми је да јој је тешко и ја је потпуно разумем – рекла је Јелица.

(Фото) ОПЕТ КРЕЋЕ НЕВРЕМЕ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ове делове Србије захватиће град и грмљавина!

Јелица Дабовић као главни разлог тога што је написала књигу јесте да се подигне свест о насиљу у породици и шокирана је чињеницом да је све више жена убијено након што су трпеле насиље. Поред свега, Јелица је додала и да је претрпела покушај силовања, али није желела да открије о коме се ради, с обзиром да је мушкарац коју ју је сексуално злостављао и те како познат широј јавности.

– Не желим да причам о томе. Тога има у мојој књизи, али не желим никога да именујем, нити да дајем тој важности, већ желим да дам важности потпуно другим стварима, а то је да нико не прича о покушају силовања или силовања. Нико од јавних личности није стао пред јавност и рекао, „Да, ја сам претрпео-ла силовање или покушај силовања – рекла је Јелица.

ЛЕГИЈА ПОСЛАО ПИСМО ИЗ ЗАТВОРА: Нећу да будем сведок-сарадник

Јована и Срђан су инсистирали да открије идентитет особе која је покушала да је силује, а како је све време одбијала, замолили су је да барем каже да ли је особа која ју је злостављала позната личност.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) МАНИЈАК ПОКОСИО ЉУДЕ НА ПУМПИ У МАЛОМ ЗВОРНИКУ! ЛОКАЛНИ ФУНКЦИОНЕР УМАЛО ИЗАЗВАО НЕЗАПАМЋЕНУ ТРАГЕДИЈУ!

– Та особа јесте у јавном животу, одавно. Од његове младости је у спорту, али проблем је у томе што нико то не износи – открила је она, а Јована је додала да управо то не износи ни она, а Дабовићева јој је одговорила:

– Не видим сврху у томе да га именујем, али свако ко прочита књигу знаће о коме се ради, он ће знати, његова породица – рекла је Јелица и шокирала јавност.

Како је Дабовићевој временом било изузетно тешко да говори о свему што јој се десило, водитељи су јој се захвалили и поздравили са њом.

ОБРАЧУН У БЕОГРАДУ! Упуцан Милош Кнежевић (28), ЛЕКАРИ МУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГДЕ ЋЕ НАМ ДУША: СРАМОТА, ИСТОРИЈСКЕ ДРАГОЦЕНОСТИ ПРОДАЈЕМО ПРЕКО ИНТЕРНЕТ АУКЦИЈА ЗА СИЋУ!

НОВИ ТЕРОР НАД СРБИМА НА КИМ: Током ноћи каменоване две српске куће у Витини!

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ! Колумна Милана Добромировића: Зашто Србија треба да тужи НАТО пакт

Извор: Kurir.rs/Puls online

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon