youtube.com
Политика Србија

Шешељ ударио на жене у Скупштини: ,,Зорана, алапачо! Чомићева, обриј бркове!“

Шеф посланичке групе Српске радикалне странке Војислав Шешељ поново је у Скупштини Србије затражио смену Зоране Михајловић са места министарке грађевинарства и упутио њој и посланици ДС-а Гордани Чомић увреде на које председавајући седницом Скупштине Србије није реаговао.

ШИПТАРИМА СМЕТА И ВИДОВДАН! Албанци не дају Србима да славе НАЈВЕЋИ СРПСКИ ПРАЗНИК!

Шешељ је смену Михајловић тражио због потписивања меморандума о сарадњи за градњу ауто-пута Прељина – Појате са америчком компанијом Бехтел, као и због тога што није реаговала на изјаву амбасадора САД Кајла Ската који је пред њом и у Влади Србије рекао да је Косово суверена држава.

Шешељ је рекао да се за изградњу тог важног ауто-пута мора расписати тендер, а да је сврха потписивања меморандума да се другим понуђачима стави до знања, да нема никакве потребе да се пријављују.

Бошко Обрадовић – СА ДЕМОКРАТСКОМ СТРАНКОМ ИМАМО ЗАЈЕДНИЧКЕ ВРЕДНОСТИ!

Он је казао и да Михајловић намерава да Американцима у руке преда монопол над даљом изградњом инфраструктурних објеката у Србији.

Шешељ је потом изнео критике на измене закона о озакоњењу објеката, он је питао како Михајловић мисли да руши куће по Србији, а да пре тога не поруши две куће бившег председника Србије Тоимислава Николића у заштићеном појасу на обали реке Саве.

Он је оценио да ће изменом тог закона опет страдати само сиротиња, која нема везе у државним органима или ће одабрати неког политичког противника да га на тај начин „стуку“.

НАТАША (21) ИЗ ЈАБУЧЈА ОПТУЖЕНА ЗА СЕКС СА ДЕЧАКОМ! Она каже: Нисам крива, ОН ЈЕ ТРАЖИО И ЈА САМ МУ ДАЛА!

Шешељ је рекао да је „против правила елементарне логике“ да Михајловић буде министарка и „ван здравог разума“ и рекао да „не воли алапаче које се дочепају власти па мисле да су све и свја“.

Реаговала опозиција, али не и председавајући

На Шешељеве увреде реаговали су посланици опозиције, због чега је лидер радикала министарки поручио : „Ево бране те ови. Бране те ови у чије ћеш редове, за месец два“.

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА ЕКСПЛОЗИЈА НА КРИМУ: 10 мртвих, 40 повређених! СВЕ ОДЛЕТЕЛО У ВАЗДУХ!

Посланица Демократске странке Гордана Чомић рекла је Шешељу да не може жени да каже да је алапача и да га због тога треба бити срамота, на шта јој је он рекао: „Ти прво обриј бркове па дођи на седницу“.

Посланик Демократске странке Балша Божовић рекао је председавјућем Верољубу Арсићу да је требало да прекине Шешеља и реагује на увреде које је упутио министарки Михајловић и посланици Чомић.

– Молим вас да убудуће овакве изјаве, креатуре спречите и сачувате достојанство Скупштине Србије – рекао је Божовић.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У СУДНИЦИ У ПАНЧЕВУ Дошао да погледа у очи зета који му је пред децом убио сестру, ођедном му је „пала ролетна“

Арсић му је одговорио да што се тиче Зоране Михајловић „нема потреба да је брани ни он ни било ко други“ и да је „она министар у Влади Србије и да зна да се брине о себи“.

Михајловић: Од Шешеља се ништа друго не може ни чути

Министарка Михајловић је рекла да није новост то што Шешељ износи увреде и да се од њега ништа друго ни не може чути.

– На то смо већ навикли – додала је Михајловић.

Она је рекла да је Влада Србије донела одлуку о потписивању меморандума за изградњу ауто-пута од Прељине до Појата и да је дала овлашћење њој да га потпише, а напоменула је и да Србија сарађује не само са САД него и са Кином, Русијом и Азербејџаном.

(ВИДЕО) АКО ИЗБИЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ, БЕЖИТЕ ТАМО: Ових 10 држава има шансе да ПРЕЖИВИ АПОКАЛИПСУ!

Она је рекла и да види да Шешељ има неки проблем са Томиславом Николићем и да са њим треба и да га реши, а онда „подсетила јавност“ да су радикали на власти на Новом Београду били са Александом Шапићем, а да је Нови Београд надлежан за део где се налазе Николићеве викендице.
– Па што то онда нисте срушили – упитала га је Михајловић.

Радета сме да добацује само из посланичке клупе

Док је Михајловић говорила са места где седе председавајући и подпредседници парламента добацивала јој је посланица радикала и потпредседница Скупштине Србије Вјерица Радета, а Арсић је упозорио да то не ради, али и да оде у посланичку клупу па онда добацује.

ГОТОВО ЈЕ МИХОЉСКО ЛЕТО! Ево када нам стиже ПРОМЕНА времена! Ипак, и даље имамо ДОБРЕ ВЕСТИ за све који не воле зиму!

– Још се није никад догодило да се министру добације са стола где седи председавајући и подпредседници. Ја вас молим ако желите да добацујете, а то знам да раде сви посланици, седнете у посланичку клупу и то радите.

Радета му је одговорила да се са потпредседничког места боље чује.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЧАНАК ЦЕПА СРБИЈУ: Косово отписати, Војводини вратити законодавну,судску и извршну власт

ХАРАДИНАЈ ПРИЗНАО: Потрошио сам 20.000 долара за пријем у Њујорку, а нико ми није дошао!

Вучић упозорава: Ако тзв. Косово уђе у Интерпол, десиће се две ствари

Москва позвала Брисел: Извршите већи притисак на Приштину

У дану када је дала оставку, Хејлијева тражила повлачење Унмика са Косова и Метохије

МИЛАН ДОБРОМИРОВИЋ: Мило је гори од Павелића!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon