Политика Србија

ШЕШЕЉ ПОСТАО ПРАВНИ САВЕТНИК ЗВЕЗДАНА ЈОВАНОВИЋА: Ево о чему су њих двојица причали у Забели!

Звездан Јовановић је данас у пожаревачком затвору "Забели" потписао овлашћење да му председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ постане пуномоћник, а подношење захтева за обнову процеса очекује се крајем јуна.

Шешељ је на конференцији рекао да је у затвору био у једночасовној посети „великом српском јунаку“ Звездану Јовановићу, коме је пренео поздраве „српских патриота“ и очекивања да ће „што пре бити слободан“.

(ВИДЕО) Напустио је бину, публика га је вратила, а онда је изговорио… Најежиће вас Синанове последње речи на опроштајном концерту на Ташу!

„Он (Јовановић) је потписао овлашћење да му будем правни саветник и да предузимам све правне радње у циљу остваривања права на обнову судског процеса“, рекао је Шешељ.

(ВИДЕО) МАРИЋ СРЕО КАРАЏИЋА ДОК СЕ СКРИВАО: Личио ми је на вођу секте! Пришао ми је и дао ЈЕДАН ПАПИР! А писало је…

Он је додао да је слично овлашћење добио јуче и од Милорада Улемека Легије и да сада, у контакту са њиховим адвокатима, „прелази на посао“.

„Ове пресуде су неодрживе због мноштва лажних доказа и лажних сведока… Случај против Звездана Јовановића мора одмах да падне, зато што је полицијски генерал (приликом саслушања) написао лажно признање, које је Јовановић потписао под претњом ликвидације породице“, додавши да су након тога „пронашли адвоката која је то изнуђено признање потписала као да је била присутна“.

Чкаљин син брутално извређао Србе

Шешељ је оценио да предстојећа правна процедура „неће бити лагана ствар“, али да је у том погледу оптимиста и да се ти процеси морају обновити.

УЖАС! Сређивао је траву и очешао се о биљку која РАСТЕ И У СРБИЈИ: Деловало је као да није ништа, а онда је почела АГОНИЈА

„Имамо мноштво доказа да су (њихови процеси) завера главних челника досманлијског режима“, рекао је Шешељ, додавши да се може „доказати и умешаност полицијских генерала у егзекуцију Душана Спасојевића и Милета Луковића“.

Он је рекао да се Јовановић и Улемек осам година налазе у изолацији у затвору „противно законима и међународним конвенцијама о људским правима и правима затвореника“.

(ВИДЕО) ПЕНИС ГА ОДБРАНИО: Оптужени за силовање применио ОЧАЈНИЧКУ ТАКТИКУ у суду, порота ЗАНЕМЕЛА

Шешељ је оценио да су њих двојица „српски јунаци који никада нису били умешани ни у какав криминал“, који „могу да се нађу у случају насиља на северу Косова и Метохије“.

УБИЈЕН НА ВОЖДОВЦУ ЈЕДАН ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ ДИЛЕРА ДРОГЕ У БЕОГРАДУ: Тело пронашли пролазници поред пута. Нападач у жртву испалио више хитаца и побегао!

На питање о замрзнутим средствима у иностраним банкама о којима су извештавали домаћи медији, Шешељ је рекао да се тај новац на рачунима налази од 1989. године, када је на власти и даље био „комунистички режим“ са којим је био у сукобу, чиме је сачувао имовину од одузимања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРЕСЕ СЕ ХРВАТСКА, КИТАРОВИЋЕВА И ПЛЕНКОВИЋ СЕ ЖЕСТОКО СУКОБИЛИ: Тешке речи и увреде које су разменили шокирале ХДЗ!

(ФОТО) НЕ ЗНАМ КАКО САМ ЗАВРШИО КОД ЊИХ… БОЛЕ СУ МЕ , ГРИЗЛЕ И ЦИЧАЛЕ, А ЊИХОВ ОТАЦ ЈЕ МРМЉАО: Језива исповест Лазе Станишића, кога су замало убиле комшинице СЕКТАШИЦЕ

ГЛУМИ ШЕРИФА УСРЕД БЕОГРАДА Скот пола сата пљувао по Вучићу и Србији!

Вучић открио шта је сада план Албанаца

ПУТИН ПОДИГАО 37.000 ВОЈНИКА, И СРБИЈА ЋЕ УЧЕСТВОВАТИ У ДЕМОНСТРАЦИЈИ СИЛЕ: Вежбе у Русији су порука НАТО!

Дачић најавио велику дипломатску битку у августу у Њујорку

НЕВЕРОВАТНО! Совјетски пилот оборен у Авганистану 80-их година ПРОНАЂЕН ЖИВ!

ПРЕПОЗНАЈТЕ ИХ НА ВРЕМЕ! Ово су најчешћи симптоми повишеног шећера у крви

Курир/Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu