youtube.com
Политика Србија

Шешељ о албанској провокацији на КиМ: СРБИЈА БИ МОРАЛА ИМАТИ 1.000 ВОЈНИКА И ПОЛИЦАЈАЦА У ПРИПРАВНОСТИ

Председник СРС Војислав Шешељ каже да је прави разлог удара на Газиводе провокација Хашима Тачија да би показао храброст међу својим сународницима на Косову, а да би Србија морала имати 1.000 војника и полицајаца у приправности.

ГЕНЕРАЛ МОЈСИЛОВИЋ нема дилему: ОБАВЕЗНИ ВОЈНИ РОК ЈЕ БУДУЋНОСТ НАШЕ ВОЈСКЕ!

– Ја мислим да је ово једна провокација коју је Хашим Тачи смислио из својих личних потреба, а не због потреба владајуће клике коју он представља, јер је изгубио доста у албанском јавном мњењу зато што је прихватио да учествује у преговорима о разграничењу и ово је био начин да он међу својим сународницима покаже храброст – каже Шешељ за портал србијаданас.цом.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ „КРАЉА ДИЈАМАНАТА“ Михаљевићев тајни састанак у Србији недељу дана пре убиства довео до КРВАВОГ СУКОБА?

Лидер радикала каже да одговор Србије није био адекватан и да морамо увек имати у приправности 1.000 војника и полицајаца.

ДАЧИЋ О УПАДУ РОСУ НА ГАЗИВОДЕ: ЕУ се понаша као врховни савет са Тибета – ПА НИЈЕ ТАЧИ НЕКИ ТУРИСТА!

– Ово је једна провокација на коју Србија не сме остати нема и равнодушна и наша држава би морала мало памети у главу да унесе и да увек има у приправности до 1.000 војника и полицајаца који би одмах интервенисали у случају да Албанцима падне на памет да заузимају северне српске општине или да угрозе Србе на неком другом делу Косова и Метохије. У приправности 1.000, што дозвољава резолуција УН, а по потреби, може да стигне и појачање – изјавио је председник СРС.

(ВИДЕО) МОНСТРУМИ НАД МОНСТРУМИМА: Трочлана банда терала девојчицу (3) да гледа док јој пуцају на оца

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat