Војислав Шешељ (Фото: СРС)
Политика Србија

Шешељ има идеју против беле куге! Ево који је његов предлог

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ каже да наталитет у нашој земљи најбрже може да се поправи женидбом младих српских сељака девојкама из Кине и Албаније.

Вучић: Отворили су Пандорину кутију. Морам да изађем пред наш народ

Шешељ  хвали нове мере популационе политике председника Вучића и Владе Србије и поручује да би свака српска породица морала да има бар по четворо или петоро деце.

Одмах држављанство

Шеф радикала тврди да би бракови са Кинескињама знатно утицали на пораст броја рођених беба у нашој држави. Женама из Кине спремним да рађају српско потомство, апелује Шешељ, одмах би требало дати наше држављанство.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОРИ: Континент је већ почео да се цепа на два дела и то много брже него што су сви мислили!

– Снажно подржавам мешовите српско-кинеске бракове. Значајан је број кинеских жена које се удају за Србе, док веома мали број Српкиња одлази за Кинезе. Кинескиње су се показале као савесне супруге, добре мајке и успешне домаћице. Њима би одмах требало дати држављанство. За то сам да се што више младића из српских села жени Кинескињама, али и Албанкама из околине Скадра, које су заправо пореклом Српкиње. Њихови преци су били принуђени да приме ислам, а затим су поарбанашени и зато је сасвим природно да те жене долазе у Србију међу Србе – подвлачи Шешељ, који истиче да су новчане мере које је држава Србија увела веома значајан стимуланс породицама.

– Овај пројекат државе је амбициозан и волео бих да буде довољно пара за тако нешто. Природна је потреба човека да има што бројније потомство. Свака породица би требало да има четворо и петоро деце. Није, наравно, све у парама, али новац много значи. Много је људи који због немаштине не желе да ризикују да шире породицу, јер се боје да неће бити у стању да прехране децу… – истиче Шешељ, додајући да се деца у вишечланим породицама васпитавају у много бољим условима.

ВЛАСНИК ИМАЊА КОД БЕОГРАДА НУДИ ПОСЕД СА КУЋОМ, ШУМОМ И ПОТОКОМ! Посед вредан 50.000 евра добијате БЕСПЛАТНО, уз само један услов!

– Кад породица има више деце, постоји конкуренција међу њима. Свако дете се бори за своја права и за свој статус. Труде се да буду најбоља. Најупорнија су најмлађа и она имају на кога да се угледају. Такође, увек имају помоћ код школе и учења од своје старије браће и сестара…

Помоћ од Русије

Коначно, председник радикала наглашава да је за пораст стопе наталитета од изузетне важности да се што пре окренемо Русији.

На бази тог савезништва, наводи он, доћи ћемо до бољег животног стандарда, који представља један од предуслова за већи број деце.

ЛЕКАР КОЈИ ЈЕ СТАО СМРТИ НА ПУТ: Дошао је у Ваљево када су из њега сви бежали, РИЗИКОВАО ЈЕЗИВ КРАЈ и СПАСАО СРБЕ!

– Важно је изаћи из економске кризе. Зато би нам значајно било да стабилизујемо државу, а то ћемо постићи ако се одрекнемо пута у ЕУ и ако се усмеримо у правцу Русије. Тада можемо бити сигурни да имамо стабилне друштвене услове и да нам више не прете спољне опасности. Људи ће у таквим околностима бити слободнији да рађају више деце – закључује Шешељ.

Поносни отац четири сина

(ВИДЕО) НЕ ИДЕ У КУПОВИНУ БЕЗ МИЛИЈАРДУ ДОЛАРА У ЏЕПУ: Мухамед бин Салман објаснио како изгледа његов просечан шопинг

Војислав Шешељ има четири сина. Женио се два пута. Из првог брака има сина Николу, који је био одборник, а сад је члан општинског већа на Новом Београду.

Из другог брака, са супругом Јадранком, има још три сина: Александра, Михаила и Владимира. Александар је тренутно посланик у Скупштини Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: РС не може да спаси појединац

БАБА И ДЕДА СВЕШТЕНИКА УХАПШЕНОГ С ДРОГОМ У ШОКУ: Кажу да је нарко-поп, А ОН НЕМА НИ ЗА СТРУЈУ!

Канцеларија за КиМ: Нека се Весељи не весели

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu