PRINTSCREEN/PINK
Политика Србија

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО ПО ЕСТРАДНОМ МЕНАЏЕРУ: Саша Мирковић је ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН!

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ жестоко је извређао естрадног менаџера и некадашњег шерифа Зајечара Сашу Мирковића који је недавно оптужио удовицу Оливера Ивановића, Милену Ивановић, да је била у дослуху са убицама свог супруга

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

Бивши челник Зајечара лажне оптужбе изнео је на сајту Рикошет специјал, а прекјуче је наставио да се обрачунава са Миленом Ивановић, али и свима који су се бавили овим случајем.

(ВИДЕО) ЗВЕР ОД УРАГАНА УДАРА У АМЕРИКУ, 10 МИЛИОНА ЉУДИ НА ПУТУ РАЗБИЈАЧА! Трамп: Најјача олуја која нас је икад погодила!

На Мирковићево дивљање на Фејсбуку одреаговао је лидер радикала Војислав Шешељ који га је назвао човеколиким мајмуном.

(ВИДЕО) СТРАВИЧАН ПОЖАР У НОВОМ САДУ, ВАТРА ГУТА СВЕ: Чула се и експлозија око поноћи, гори хала у Приморској улици

– Мирковића посматрам тако што испред себе ставим слике бивших и садашњих примата, посматрам еволуциони ток и покушавам да га сместим између орангутана и гориле. То је врло високо место на лествици човеколиких мајмуна. О томе говоре његове црте лица, спојене обрве, ниско чело… О његовим делима не мора ни да се размишља кад се све ово узме у обзир – истакао је Шешељ за Републику.

Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri