Шешељ (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

ШЕШЕЉ БИО КОД ЛЕГИЈЕ: Он не жали за Ђинђићем, овластио ме је да га заступам у рушењу пресуде!

Лидер СРС Војислав Шешељ посетио у затвору Забела Милорада Улемека Легију. Након разговора показао папир који му је предао Улемек.

На папиру је написано да Улемек даје Војиславу Шешељу овлашћење да лидер радикала са својим правним тимом покрене поступак ревизије судског поступка у ком је Улемек осуђен на најтежу казну затвора за убиство премијера Србије Зорана Ђинђића.

ХОРОР КОД ЗРЕЊАНИНА: Секташице искасапиле комшију, гризле га за врат и вриштале од среће кад су виделе крв!

„Овлашћујем др Војислава Шешеља да у моје име и у договору с мојим адвокатима покреће сва правна питања и улаже све судске поднеске у циљу остваривања ревизије судских поступака који се воде против мене и у којима сам осуђен“, написао је Улемек.

НАДА МАЦУРА ДАЛА ОТКАЗ У ХИТНОЈ! Ево где ће одсад радити!

Како је Шешељ рекао, Улемек, познатији као Легија, је задовољан условима које има у Забели, чита, пише тренира, али такође ни не жали за убијеним премијером Зораном Ђинђићем, за чије убиство је добио максимално прописану казну затвора од 40 година.

ТРАЖЕ РАДНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ И НУДЕ 1.300 ЕВРА ЗА БРАЊЕ ЈАГОДА: Ово је два до три пута више него што сезонци добијају у нашој земљи

Према речима лидера радикала, осим ревизије поступка за убиство Ђинђића, требало би урадити и комплетне ревизије случајева убистава Ивана Стамболића и Славка Ћурувије.

ДНК УБИЦЕ ПРОНАЂЕН НА ПРСТУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ Убод од предњег зуба мушкарца настао док се она бранила и покушавала да заштити лице и главу!

Такође је рекао и да је код Улемека отишао, као што је јуче и најавио, „да заједно ослобађају Косово“, о чему ће сутра разговарати и са Звезданом Јовановићем, такође осуђеним на максималну казну затвора за убиство Ђинђића.

(ФОТО) О СЦЕНАМА СЕКСА БРУЈАЛА ЈЕ СРБИЈА: Јелисавета је дуго ћутала, а сада је КОНАЧНО проговорила!

Али, како је рекао, ићи ће корак по корак, односно најпре ће се позабавити ревизијом судских поступака. Према речима Шешеља, са Улемеком је разговарао преко сат времена, а говорио је и томе да је Забела један од ретких затвора у ком је био, а у ком су га толико ригорозно прегледали да је саветовао и Хашки трибунал да се угледа на српски затвор и његове мере безбедности. јер, како је рекао, да се у Хагу контролисало као у Забели, хрватски генерал Праљак не би унео у судницу отров и тако се убио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО БРИТАНЦИМА: Лондон за рат против Срба ИЗДВОЈИО 9.000.000 ФУНТИ, Руси не утичу на Балкан!

НЛО И ЧУДНА СТВОРЕЊА ПО УЛИЦАМА: Детаљи инцидента у Варгинхи!

Ким Џонг Ун Русији: Ценимо што се супротстављате америчкој доминацији

СУПРУГА КУМА ЛУКЕ БОЈОВИЋА УМАЛО СТРАДАЛА: Милорадовићеве убице на нишану држале и његову жену Мају!

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА АЛБАНСКОГ ПРЕМИЈЕРА: Косово светли пример поштовања права мањина

ХРВАТСКА ПОЛИЦИЈА ПУЦАЛА НА МИГРАНТЕ: Рањено двоје деце, хитно пребачени у болницу!

Извор: Б92/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon