Pixabay
Регион

СЕРИЈСКИ МАНИЈАК ОД КОЈЕГ СЕ ТРЕСЕ БАЛКАН! Чим изађе из затвора СИЛУЈЕ ЖЕНЕ, већ три пута био иза решетака, али ни једна казна га није зауставила!

Мушкарцу (49) који служи затворску казну од 10 година због силовања неправоснажно је пресуђено да својој жртви мора исплатити 150.000 куна са каматама и 12.000 куна судских трошкова

(ВИДЕО) РЕКАО ИМ ОВЕ РЕЧИ И ИЗАШАО ИЗ САЛЕ: Погледајте како је Додик напустио састанак у Председништву јер неће да седи без СРПСКЕ ЗАСТАВЕ

Док служи затворску казну од 10 година у затвору у Лепоглави, серијском силоватељу (49) стигла је на наплату и новчана казна за последње кривично дело. Судскии поступак у којем га жртва, данас 20-годишња девојка, тужи због повреде душевног здравља, части и достојанства он је игнорисао. Иако је био уредно позван, на суд се није одазвао.

Упозорење Москве поводом формирања војске Косова

Општински суд у источном делу Хрватске стога је неправоснажно пресудио да својој жртви мора исплатити 150.000 куна са каматама, али и надокнадити јој 12.000 куна судских трошкова.

САМО ОВЕ ГОДИНЕ СПАВАО САМ СА ПРЕКО 30 УДАТИХ ЖЕНА! Милош је због швалерисања завршио у притвору: Навукле су ме на танак лед, саме нудиле секс и паре, а онда… О ОВОМЕ ПРИЧА ПОЖАРЕВАЦ!

Реч је о вишеструком силоватељу који би поновио казнено дело сваки пута кад би изашао из затвора.

Има три осуђујуће пресуде за силовања (две малолетнице и једне пунолетне девојке) и једна за блудне радње, те једна ослобађајућа пресуда за покушај силовања.

Пред крај рата, у ноћи са 28. на 29. јануара 1995., на једном путељку у Славонији силовао је 16-годишњу девојку којој је понудио превоз. Због тога је правоснажно осуђен на две и по године затвора. Са одслужења казне изашао је средином августа 2001. да би после само 16 дана опет силовао и блудничио над малолетницама, прво у августу па потом и у октобру, док је инцидент у септембру остао на покушају.

ПРЕМА ДРАЧУ ПЛОВИ БРОД ПУН НАОРУЖАЊА: ЦИА шаље Шиптарима велику количину војне технике! Ево шта је план

Због низа тих сексуалних деликата 2002. године је осуђен на 12 година затвора, а Врховни суд му је ту казну повисио на 13 година. Из затвора је изашао у јесен 2015., но није дуго остао миран, јер је после само четири месеца поновно силовао и за то је осуђен на десет година затвора.

(ВИДЕО) ТЕШКА БЛАМАЖА СРБИНА! Шта уради, црни Вања? Кикс српског голмана због ког се смеје ЦЕЛА ИТАЛИЈА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАРКО (29) ПОСЛЕ 8 ГОДИНА ВИШЕ НЕ ЖИВИ У КОЛИМА! ТОСКЕ ДОБИО СТАН: Сад је време да имам децу, али прво да нађем сталан посао!

(ВИДЕО) ОСТРВО СТРАВЕ ЗА МИГРАНТЕ КРИМИНАЛЦЕ: Данци их смештају у карантин за заражене животиње, циљ им је само један

ВРЕМЕ ИСТИЧЕ: Ако ништа не предузмемо колапс наше цивилизације налази се иза ћошка!

(ФОТО) ПРЕСРЕТАЛИ ЉУДЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА, ПА ИХ УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕМ ТЕРАЛИ ДА ПОДИЖУ ПАРЕ СА БАНКОМАТА: Јавите се ако су вас покрали ови мушкарци!

СКАНДАЛ! Словаци протерали руског дипломату! Чека се Путинов жесток одговор

(ВИДЕО) ШЕШЕЉ: СПАС ЗА СРБЕ НА КиМ ВИДИ У ЈЕДНОСТАВНОЈ СТРАТЕГИЈИ: Србија мора да умеша РУСИЈУ И КИНУ у решавање ситуације, ТО ЋЕ ОЗБИЉНО ИЗНЕРВИРАТИ АМЕРИКУ!

Извор: 24sata.hr; D.J.

Оставите коментар