Public
Друштво Србија

СЕКС-СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРПСКУ СКУПШТИНУ: Посланици у паници због Спахових проститутки! КРИЈУ ЧИТАВ ЛАНАЦ КОРИСНИКА

После тврдњи да је радикал подводио девојке колегама, они редом негирају да су плаћали сексуалне услуге.

Путинова странка традиционално угостила Заветнике у Москви (ФОТО)

Међу српским посланицима завладала је општа паника после открића да је радикал Сулејман Спахо током свог посланичког мандата приводио проститутке колегама парламентарцима!

У страху да се не сазна ко је плаћао проститутке, сви тврде да нису на листи корисника њихових сексуалних услуга, те да је ово само још један у низу скандала који урушавају углед српског парламента.

Подвођење је, упозоравају поједини, кривично дело које се кажњава новчано и затвором до пет година, али има и оних трибуна који цене да је Спахо великодушно препоручивао колегама разоноду због напорног посланичког рада.

(ВИДЕО) КАД СЕ РУСКИ ПИЛОТИ ЗАИГРАЈУ: Погледајте блиски сусрет моћних машина!

– Први пут чујем да се колега Спахо бавио таквим бизнисом. Он је озбиљан човек, не верујем да је имао било какву корист. Не треба га осуђивати ако је неком посланику препоручио разоноду или био гарант за квалитет. Мени то говори да је он човек великог срца који брине о тешким условима рада народних посланика – прокоментарисао је у први мах посланик СПС Новица Тончев и потом додао:

– Али шалу на страну, треба лично човека питати да ли је то тачно или не, да му олако не судимо без истраге.

Његов колега из СНС Драган Шормаз тврди да ништа не зна о привођењу проститутки у парламенту, али истиче да је то кривично дело:

ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ НАЈАВЉУЈУ ВЕЛИКИ РАТ: Једна од највећих суперсила у ТИШИНИ СЕ ПРИПРЕМА ЗА НАЈГОРИ СЦЕНАРИО!

– То је Спахов проблем. Али ако је истина да је то рађено, онда је то кривично дело и полиција би требало да га приведе и узме изјаву. А што се тиче оних који су те услуге евентуално користили, то није доказиво, нити по нашим законима кажњиво.

Миладин Шеварлић из Двери сматра срамним да се парламентарци уопште баве причама о проституцији:

– То не приличи посланицима. Немам појма о конкретном случају, Спахо није у овом сазиву Скупштине. Али то је још једно срозавање ауторитета Скупштине.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РЕГИОН! МИЛО ЂУКАНОВИЋ: Срби нису Срби, него…

И Момо Чолаковић из ПУПС тврди да током деценије посланичког рада никад ништа није чуо о привођењу проститутки у парламенту:

– То је за мене као старијег човека просто невероватно. Ја се, знате, бавим другим питањима.

Психијатар и сексолог Јован Марић каже да је проституција морално неприхватљива.

(ВИДЕО) СРБИ ОПТУЖЕНИ ЗА РАКЕТИРАЊЕ ТУЂМАНА: Хрватска расписује потернице за мајорима и генералима ЈНА ПОСЛЕ 26 ГОДИНА!!

– Као што је дилер гори него наркоман, тако је и макро гори од проститутке. Нарочито личности од ауторитета, што би политичари, посланици требало да буду, не би смели да користе такве услуге, нити да подводе. Они би требало да су узори. Иако кажу да је проституција најстарији занат и да се не може искоренити, мора се наглашавати да је недозвољена и кажњива – поручује Марић.

Шокантне тврдње о Спахи, како је Курир јуче писао, испричао је бивши социјалиста Александар Пожгај у емисији „Парови“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕЛИ ОТКРИО КОГА ЋЕ ПОДРЖАТИ НА БЕОГРАДСКИМ ИЗБОРИМА: Његова одлука ће вас изненадити!

(ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА У САРАЈЕВУ: Конобар упао у Миљацку, власник скочио да га спасе и обојица нестала у реци!

ХРВАТСКА НАОРУЖАВА ТЕРОРИСТЕ И ОПАСНА ЈЕ ПО МИР И БЕЗБЕДНОСТ: Индекс добре земље открио праву истину о најмлађој чланици ЕУ!

Извор: Курир.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu