Pixabay
Друштво Србија

ШЕФ РУСКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ ОД КОЈЕГ СТРЕПИ И СРБИЈА Долазе код вас! Терористичке организације развијају мрежу, у току је велико груписање у Европи – Иза свега стоји бизнис!

Шеф руске Федералне службе безбедности (ФСБ) Александар Бортников упозорио је да се међународне терористичке ћелије премештају са Блиског истока у Европу, централну и југоисточну Азију.

(ФОТО) МИСТЕРИОЗНА ЛЕПОТИЦА ЈЕ ЈЕДИНА СЛОБИНА УНУКА? Појавила се на комеморацији Мире Марковић, и сви су је гледали знатижељно! Да ли је она ћерка Марка Милошевића и Рускиње Валерије?

Шеф руске Федералне службе безбедности (ФСБ) Александар Бортников упозорио је да се међународне терористичке ћелије премештају са Блиског истока у Европу, централну и југоисточну Азију.

ПРИШТИНА НА НОГАМА Тачи и Весељи на оптужницама специјалног суда! Прикупљени бројни докази за њихове злочине!

Бортников је указао да је тероризам постао веома профитабилан бизнис и да разноврсни механизми финансирања дају терористима, како је навео, додатну шансу за преживљавање.

(ЕКСКЛУЗИВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ) КОМЕМОРАЦИЈА МИРИ МАРКОВИЋ У МОСКВИ, ЕВО КО СЕ ОД ЊЕ ОПРОСТИО

Он је упозорио да Исламска држава и Ал каида и даље представљају озбиљну претњу, и да тренутно организују снаге стварањем мреже терористичких ћелија.

Међусобно повезане и аутономне ћелије се премештају са Блиског истока у Европу Централну и југоисточну Азију, истакао је Бортников.

СКАНДАЛ У АПАТИНУ: Кајл Скот српској деци показује мапу Србије без Косова и Метохије!

Он је подсетио да су прошле године на свету извршена 683 терористичка напада, у којима је живот изгибило 4.700 људи, а рањено више од 7.000.

Понудио је спровођење низа мера под окриљем Уједињених нација, укључујући консолидацију напора, организацију и размену података, као и спречавање финансирања терористиљих група.

(ЕКСКЛУЗИВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ) МАРКО МИЛОШЕВИЋ ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ 13 ГОДИНА! Дошао на комеморацију Мири Марковић, ПОТПУНО НЕПРЕПОЗНАТЉИВ!

(ФОТО) ЖЕНЕ У ЦРНОМ ОКУПИРАЛЕ БЕОГРАД: Заветница им брутално одговорила

Тукао ме је и силовао док не би прокрварио: Почело суђење трансвеститу за убиство студента у Земуну

Збор радикала у Хртковцима: Шешељ заказао Отаџбински конгрес за 4. мај

Нови детаљи у случају блудног професора гитаре: Дописивање почињао договарањем за часове, па прелазио на КОНКРЕТАН садржај

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тајна мисија америчке „специјалке“ у Москви

СРПСКИ ЏЕК ТРБОСЕК ОСТАЈЕ НА РОБИЈИ! Маринко Магда опасан по околину, Мађари га послали на ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ!

БИВШИ ЗЕМУНАЦ ОТКРИВА СВЕ О ПРВОЈ ОТМИЦИ КЛАНА: Спасојевића је гризла савест због смрти младића! ПОЛИЦАЈАЦ: Шиптар је до смрти био полицијски доушник

СВАШТА! НАТО СЕ НУДИ ДА НАС БРАНИ ОД РУСА! Србија не сме да попусти – мора остати неутрална и ПРИЈАТЕЉ МОСКВЕ!

НАЈСКУПЉИ РОШТИЉ У ИСТОРИЈИ! Хтели су само нешто да презалогаје, а сада морају да плате казну од 13,5 милиона евра!

(ВИДЕО) ВУЧИЋ СА СРБИМА КОЈИ СУ ПЕШКЕ СА КиМ ДОШЛИ НА МИТИНГ: Хвала вам што волите Србију и КиМ у Србији!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat