Занимљивости

Сазнајте које је кодно име користио Владимир Путин у КГБ-у и друге занимљивости његовог живота

Путин је одговорио на нека питања која су месецима и годинама покушавали да му поставе бројни домаћи и светски новинари. Уместо њима, одговорио је руској деци из Сочија.

Руски председник Владимир Путин одговарао је стрпљиво на мноштво питања која је добио од деце из Центра „Сиријус“ у Сочију, основаног на његову иницијативу.

Једно од њих је да ли ће се кандидовати на председничким изборима 2018. године.

„За сада нисам одлучио да ли ћу напустити председничку функцију или нећу. Када будем одговорио себи на то питање, размишљаћу о наредном кораку. У свету има много интересантних занимања, то не значи да ћу морати да седнем и да се бавим само мемоарима. Политичком делатношћу се човек може бавити и изван оквира председничких обавеза“, додао је Путин.

„У Уставу постоји рок за председнички мандат. Чак су ми тражили да мењам Устав, али ја то нисам учинио и не намеравам то да учиним у будућности. Све је написано у Уставу“, рекао је Путин.

Извор: Спутњик

Путин је у разговору с децом истакао да живи нормалним животом и да покушава да свој дневни распоред направи тако да има времена за музику, спорт и за своје пријатеље.

Говорећи о друштвеним мрежама, руски председник је истакао да не разуме због чега људи имају потребу да се крију иза надимака и псеудонима, додајући да он нема ниједан налог на друштвеним мрежама. Он је, међутим, признао да је имао псеудоним док је радио у обавештајној служби. Његов псеудоним гласио је „Платов“.

„Оно што тамо пишу у моје име нисам ја. Надам се да не пишу ништа ружно тамо, али у сваком случају то нисам ја“, рекао је Путин.

На питање ученика шта су за њега главне вредности у животу, руски председник је одговорио да је то, као прво, сам живот, а затим љубав и слобода.

Када је реч о музици, Путин воли да слуша класику, а омиљени композитори су му Бах, Бетовен, Моцарт, Рахмањинов, Лист, Шуберт, Чајковски.

Извор: Спутњик

Председник је нагласио да родитељи човеку увек желе добро, али да свако има право и на сопствени избор. „Ви, као будући родитељи, нећете имати права на туђи живот“, рекао је Путин.

Он је као пример навео да је сам одлучио да се упише на факултет без обзира на то што су га родитељи одвраћали од тога.

Према његовом мишљењу, процес формирања личности треба усмеравати, као и посебне таленте. Председник је нагласио да не треба ни пренебрегавати мишљење других људи.

Извор: Глас Москве

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВА СЕРИЈА ХАПШЕЊА „АРЕС 3“: Ево ко је ухапшен и ШТА ЈЕ СВЕ ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА! (ФОТО, ВИДЕО)

ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА: Довели дете у мајици ,,Велике Албаније“ на лечење у нишкој болници

Министар Вулин у Израелу, потписан споразум о војној сарадњи

 

Оставите коментар