Србија Хроника

САСЛУШАНА МИЛАНА ШИШИЋ ИЗ БОРЧЕ: И даље у телефону чувам Јеленину последњу поруку

Докторка која је последња комуницирала с Јеленом Марјановић пре убиства изјавила да је с певачицом причала о лечењу њене болесне мајке Зорице Крсмановић, која јој је била пацијент

ПАКЛЕНИ ПЛАНОВИ АЛБАНСКИХ ТЕРОРИСТА И ЊИХОВИХ ЗАПАДНИХ МЕНТОРА! Шиптари користе Сирију да би отели север Косова?!

Милана Шишић, докторка из Дома здравља Борча, која је наводно последња комуницирала са убијеном певачицом Јеленом Марјановић СМС порукама, саслушана је јуче у Вишем тужилаштву као сведок у наставку истраге против Зорана Марјановића, који је осумњичен за Јеленино убиство.

Шишићева је била докторка Јеленине покојне мајке Зорице Крсмановић, па је због тога често приватно била у контакту са певачицом. Она је јуче на саслушању потврдила да су њих две комуницирале СМС порукама кобног 2. априла 2016, када је нестала на насипу, а потом је испричала о чему су водиле преписку.

Како Курир сазнаје, поруке које је Јелена слала докторки односиле су се на питања у вези са терапијом њене мајке и лековима које би требало да пије.

ЈЕДИНИ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ КОД ТИТА УЛАЗИО СА ПИШТОЉЕМ: Дизао је 600кг, тукао се са 200 људи одједном, јео јагње за ручак, дружио се с Теслом и Пупином!

– И даље чувам Јеленине поруке које смо тог дан размењивале. Питала ме је нешто у вези са лекарским налазима њене мајке које је тог дана добила. Неколико порука смо на ту тему размениле, а сутрадан сам сазнала да је убијена. С Јеленом сам разговарала увек и само о здрављу њене мајке, никада о приватним стварима – испричала је јуче заменику тужиоца докторка Шишић и истакла да нема директних, али ни индиректних информација нити сазнања о убиству.

Саслушању, које је окончано за мање од пола сата, присуствовала су и тројица адвоката Зорана Марјановића, који након изласка из зграде тужилаштва нису желели да било шта коментаришу за медије. Подсетимо, докторка Шишић саслушана је након што је суд наложио тужилаштву да допуни оптужницу која је пре два месеца подигнута против Марјановића.

(ВИДЕО) СИРИЈСКА ВОЈСКА СНИМИЛА НОВИ НАПАД! 9 ракета ноћас оборено изнад авио-базе, Пентагон тврди: НИСУ НАШЕ!

Ускоро крај истраге

МАЛА ЈАНА СЛЕДЕЋА НА САСЛУШАЊУ

Јана Марјановић, он тврди: НИСУ НАШЕ!ћерка убијене певачице, биће последњи сведок у истрази која се води против њеног оца Зорана, а њено саслушање планирано је у наредном периоду. Како Курир сазнаје, њеном саслушању ће присуствовати психолог и социјални радник јер је у питању девојчица која је у тренутку убиства своје мајке имала само пет година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО, ВИДЕО) ЈЕЗИВА ЕПИДЕМИЈА ХАРА АУСТРАЛИЈОМ: Доктори у паници, апелују да се ШТО ПРЕ нешто предузме

(ВИДЕО) ВАУ! Огроман астероид пролетео близу Земље

Немци задовољни у Србији, хоће још да улажу

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue