Youtube/Printscreen
Србија Хроника

САША МИРКОВИЋ УСМРТИО ПОЗНАТУ ГЛУМИЦУ У УДЕСУ НА СИТОНИЈИ!? Откривен документ који је дуго скривао од очију српске јавности!

Некадашњи председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић је у јуну 2011. учествовао у саобраћајној несрећи на путу Неа Мудијана на Ситонији, у којој је погинула позната грчка глумица Ефтимија Метагицину.

ХОРОР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Погинуо радник (56), затрпао га урушени зид на градилишту на месту некадашње америчке амбасаде РОЂЕНИ БРАТ ГЛЕДАО КАКО СЕ ЗЕМЉА ОБРУШАВА НА ЊЕГА

Како стоје ствари, Мирковић је годинама покушавао да држи овај догађај далеко од очију српске јавности, пише данашњи Ало.

Иако је учествовао у несрећи, у којој је несрећна жена смртно страдала, он никада није био осуђен на казну затвора, упркос томе што је против њега покренут кривични поступак.

НОВИНАРКА ДАНАС НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ: Мама, ти си наш борац, остани са нама!

Документ, до којег је дошао Ало, доказује да је Мирковић преко свог адвоката тражио да ступи у контакт с докторком, која је случајно пролазила својим колима када се догодила саобраћајна несрећа и пружила прву помоћ преминулој глумици. Мирковићев адвокат Василос Фармакис покушао је да ступи у контакт са докторком, како би она била сведок одбране Саше Мирковића на суђењу.

У писму адвоката Василоса Фармакиса, написаном у име Саше Мирковића, наводе се имена његових родитеља, као и то да је настањен у Београду. Поред тога, описано је и шта се конкретно догодило 24. јуна 2011, око 18.10 часова, на путу Неа Мудања- Ситонија.

(ФОТО) НАЈБОГАТИЈИ СРПСКИ КЛИНАЦ ПОСТАО СЕНЗАЦИЈА И У ШВАЈЦАРСКОЈ! ДИВЉАО 310 КМ/Х, ПА УПАО У ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ! У Швици се не прашта насилничка вожња! Ево шта је ПАНТЕР поручио медијима!

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

(ВИДЕО) БРУКА И СРАМОТА У ЗАГРЕБУ Хрвати на Максимиру НОКАУТИРАЛИ српског фудбалера, лежао у несвести!

– Смртно је страдала Ефтимија Метагицину (име оца Агелос) због саобраћајног удеса. У вези са овим удесом, у коме је учествовало возило горенаведене смртно повређене особе и моје, које сам ја лично возио, ангажовала се полиција у Полигиросу, а на место удеса пристигла су кола Хитне помоћи Агиоса Николаоса на Халкидикију. Док су стигла кола Хитне помоћи, прву помоћ повређеној особи указала је Радољубка Радосављевић, сувозач у мојим колима, лекар, хирург-гинеколог, али истовремено и други лекар-хирург, возач возила које је наишло у том тренутку, који се паркирао како би и он пружио прву помоћ, колико би то било могуће. Због моје пренапетости, нисам ни помислио да тражим и нисам ни тражио податке тог лекара-хирурга, пре него што оде с лица места. Али, његово сведочење сматра се неопходним ради истине, а ојачаће моје тврдње на кривичном суђењу које је покренуто против мене због убиства из нехата. Једина информација коју имам јесте да је горенаведени лекар хирург, да станује у Солуну и можда ради у болници „Ипократио“ – стоји у писму које је написано у Мирковићево име.

БИВШИ ОПЕРАТИВАЦ ДБ БОЖИДАР СПАСИЋ: Форензичар Шипка је сумњив, ТРЕБА ГА ИСПИТАТИ

FOTO: PRINTSCREEN

ЛАЗАНСКИ: Оборили смо бомбардер Б2 – Зашто то тада нико није смео да објави?

У писму се даље моли да се овај документ достави свим лекарима горенаведене специјализације, који су чланови Удружења лекара у Солуну, или на било који други начин за који буде сматран сходним, да се затражи име наведеног лекара.

Саша Мирковић није био доступан за коментар о овом догађају.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русофобска Украјина сама себе разара и убија – да Русија не би морала да прља руке

ПАЖЊА, ВЛАГА УБИЈА! Наредних дана киша и спарина биће погубни по здравље!

Руска војска: „Бели шлемови“ припремили сценографију за хемијски напад у Сирији

ТУГА ДО НЕБА, ЈЕДНОГОДИШЊА БЕБА СЕ УДАВИЛА У КАНТИ ВОДЕ!

Kurir.rs/Alo!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri