mc.rs
Политика Србија

САША ЈАНКОВИЋ УЗ ЂИЛАСА: Он је најбољи кандидат за ово што је пред нама

Јанковић је изјавио да ће у понедељак разговарати с Ђиласом о "свим модалитетима сарадње.

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

Председник Покрета слобободних грађана Саша Јанковић изјавио је да ће та организација на локалним изборима у Београду да подржи Драгана Ђиласа и да то жели да унапред каже гласачима. То је једино фер, јер градоначелник има значајна овлашћења и не треба да буде мачка, или Мали у џаку, рекао је Јанковић.

(ФОТО) Препознат још један хрватски хулиган са дербија: Опасан криминалац, побегао из затвора да оде на сахрану, па умакао полицији са гробља

„Ђилас је политичар у оквирима нашег грађанског система вредности и сагласан је са свих 11 тачака које смо поставили и има пуно поштовање за оно што смо као покрет до сада учинили“, рекао је Јанковић у уводном излагању на Другој ванредној седници ПСГ.

Јанковић је изјавио да ће у понедељак разговарати са Ђиласом о „свим модалитетима сарадње“.

Председник ПСГ је после уводног дела ванредне скупштине покрета казао да очекује да ће Ђилас бити кандидат групе грађана – „Демократског блока који жели слободан Београд и слободну Србију“.

ШОКАНТНО! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПРИЗНАО: Лично сам убио Јелену!

„Сутра ће господин (Драган) Ђилас доћи у Покрет да са нашим оснивачима, Политичким саветом и Председништвом разговара о свим модалитетима сарадње… очекујемо да ће Ђилас бити кандидат свих којима су Београд и Србија пречи од страначких интереса“, казао је Јанковић.

„Верујемо да је Ђилас, као неко ко доноси нови квалитет у политички живот својом ефикасношћу и енергичношћу и који припада систему вредности које Покрет заступа, најбољи кандидат за ово што је пред нама“, рекао је Јанковић.

ТРАГ ЦРНОГОРСКЕ МАФИЈЕ НА СТАДИОНУ ЈНА: Организатор нереда вођа „Шкаљараца“

Лидер ПСГ је позвао „све којима је битан интерес будућности Србије и Београда да иза себе оставе страначке и организационе интересе и потребе“ и укључе се у „демократски фронт“ који ће „погубну власт ставити у прошлост, а Србији отворити будућност“.

„То неће бити листа овог Покрета, већ демократског блока који жели слободан Београд и Србију“, казао је он.

„Тражимо договоре и савезе“

СПЛИТСКЕ ХУЛИГАНЕ ЧЕКА ПАКАО „Торцида” спрема ломачу за отпаднике!

Према његовим речима, „у овом моменту, даља избирљивост чинила би нас ватрогасцем који бира друштво с којим ће да гаси пожар у кући“.

„Требају нам, тражимо договоре и савезе“, рекао је Јанковић.

Говорећи о Народној странци, Јанковић је казао да та странка није „идеолошки истомишљеник“ покрета, већ да „стоји са друге стране политичког спектра“, али да је у томе и смисао окупљања.

ТИНЕЈЏЕР СИЛОВАО МАЛОЛЕТНИЦУ! У њу је био СМРТНО ЗАЉУБЉЕН, а онда јој је ВЕЗАО РУКЕ, НОГЕ И УСТА и обљубио је на градском стадиону!

„Разговори са њиховим руководством уверили су нас да смо у једном сагласни: морамо сменити овај погубни режим или ћемо изгубити будућност. Морамо после победе да се посветимо изградњи правне државе и институција. Онда ћемо се фер политички надметати да ли ће Србија бити традиционалније или модерније друштво, конзервативније или либералније, затвореније или отвореније према утицајима из света, а грађани ће слободно одлучивати“, изјавио је Јанковић.

(ФОТО) СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ПОГИБИЈЕ ПОЛИЦАЈЦА КОД КУРШУМЛИЈЕ, КОЛЕГЕ У ШОКУ: Закуцао се у аутобус, па на њега налетео отац другим колима!

Народна странка, како је рекао, разуме да се не ради о идеологији, већ о Србији и да покрет то цени. „Пре ње о томе смо се сложили са некима идеолошки блискијим, нпр. са Социјалдемократском странком“, рекао је лидер ПСГ.

ХРВАТИ КУКАЈУ НАД СУДБИНОМ ХУЛИГАНА: Срби их сместили у злогласни затвор из којег је бекство немогуће!

Јанковић је у свом говору објаснио да је сарадња са Демократском странком која је по опредељењу веома слична ПСГ, обустављена кад су одлучили да учествују променама Устава „написаним по рецепту Александра Вучића“, као и да се на изборе не може ићи са онима који су у коалицији са СНС било где у Србији, попут Лиге социјалдемократа Војводине.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИНОВИ ОБАВЕШТАЈЦИ ОТКРИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН САД: Амери спремају терористе да поново заузму Сирију, ОБУКА ЈЕ У ТОКУ!

(ВИДЕО) ОВАКВУ ОСВЕТУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Напали багеристу, а пар тренутака касније

(ВИДЕО) ИЗМИСЛИЛИ СУ НЕВИДЉИВИ ОГРТАЧ: Он може да учини да НЕСТАНЕТЕ, војници и криминалци га већ увелико траже

(ФОТО) Скандал у Мађарској због „свиње Сороша“

Извор: Еспресо.рс / Н1

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed