Регион

САРА ВИДАК (20) ВЕЋ ДЕВЕТ ДАНА НЕВИНА РОБИЈА! Српкиња жртва тортуре у затвору у Црној Гори!

Српска држављанка Сара Видак (20) већ девет дана невина чами у затвору у Спужу у Црној Гори због наводног напада на судију Прекршајног суда у Котору Јелену Станишић. Сарина мајка Оливера каже да њена ћерка трпи праву тортуру власти у овој земљи.

Милица Ђурђевић реаговала на срамну скулптуру – Како смо од Косовског јунака дошли до Паје Патка

Сара је у Црној Гори оптужена да је 14. августа насрнула на судију Прекршајног суда у Котору Јелену Станишић. До наводног инцидента је дошло када је Сара са мајком, дечком и братом дошла у суд да плати казну за саобраћајни прекршај који је почињен дан раније.

УЖАС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Намерно ударио човека колима, па га носио на хауби

Оливера Видак је нагласила да је Тужилаштво у Котору у рекордном року против Саре подигло оптужницу због напада на службено лице, суд експресно одбио жалбу на притвор од 30 дана, али да се упорно пролонгира њено саслушање као сведока и доношење одлуке о јемству коју је породица понудила у замену за Сарину слободу.

УБИЛЕ ГА ЕМОЦИЈЕ Милојевић рекао шта му лежи на срцу, а имао је осврт и на навијаче

– Свака одлука која је на Сарину штету доноси се без одлагања, само се на одлуку о мом саслушању и о кауцији чека. Боли ме као мајку чињеница да моје дете невино лежи у једном од најозлоглашенијих затвора на Балкану и да о њеној судбини одлучују људи који су је већ унапред осудили. Сара, иначе, има озбиљне здравствене проблеме, 22 сата је под кључем са женом која је убила дете и можете само да замислите како јој је – каже за Информер Оливера Видак и додаје да је заправо судија Јелена Станишић напала њену ћерку.

Ово је младић који је страдао због цурења гаса у Народној библиотеци

– Дошли смо у которски Прекршаји суд да као људи платимо шта смо дужни и да наставимо започето летовање, али живот нам се претворио у пакао. Дан раније Сарин момак је на паркингу закачио један аутомобил и због тога је био новчано кажњен. Деца су најпре отишла сама да плате казну. Чим је Станишићева видела папире, рекла им је веома непријатно да као српски држављани немају шта да траже ту – објашњава Оливера.

ГОЈКОВИЋЕВА НАЈАВЉУЈЕ: У Скупштини ће се расправљати о војном року


Сара: Све је неспоразум

Све ово је један велики неспоразум, никад нисам имала проблема са правосудним органима. Моје притварање је неосновано и желим што пре да изађем одавде, рекла је јуче Сара када су је посетили представници омбудсмана у притвору у Спужу. Њу је јуче требало да посете и представници канадске амбасаде, пошто има и канадски пасош.


Она каже да су ипак успели да је уразуме, па им је наплатила 90 евра казне.

Међутим, проблем је настао када су на потврди о уплати Сара и Оливера виделе да им је уписан погрешан регистарски број аута.

БУГАРИН ВОЗИО 235КМ/Ч НА АУТОПУТУ БЕОГРАД-НОВИ САД!

– Наравно да смо се због тога сви вратили и тада настаје хаос. Почела је да виче на нас „марш напоље“. Сара је потом најљубазније питала шта да радимо због погрешно уписане регистрације, али она нас је истеривала и притом ухватила Сару за руку. А онда је одједном почела да се дере: „Нападају ме, хапсите их“. Нисам стигла ни да се опасуљим, а полиција ми је одвела дете – истиче Оливера.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ВУЛКАН ЕТНА ПОНОВО „БУДНА“: Избацује лаву и пепео!

(ФОТО) „СТЕФАН ЈЕ У КОМИ, САМО БОГ ЗНА ШТА ЋЕ БИТИ“ Исповест породице зверски пребијеног Србина у Сутомору кида душу!

ДЕТАЉИ САМОУБИСТВА У ПРЊАВОРУ Купио сандук и крст, одштампао умрлицу, попио за покој душе и пуцао себи у главу

МИСТЕРИОЗНА СМРТ КРИСТИНЕ Плејбојева зечица се уселила у нови стан, а онда су безбедносне камере снимиле НЕШТО СУМЊИВО

Русија на удару НОВИХ САНКЦИЈА од понедељка

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri