instagram
Србија Хроника

САМО ЈЕ АНА СЕВИЋ МОГЛА ДА УЂЕ КОД ДАРКА У ШОК-СОБУ: Сад је открила да је и ЊУ водила са собом и открила ЗАШТО

Ана Севић први пут је јавно је причала о Дарку Лазићу и открила све детаље у вези са односима са породицом Лазић, као и са његовом девојком Марином Гагић.

ЦРНИ ГРУЈА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Грујовић скочио са терасе у Ђушиној, био је у Кекиној групи, а судило му се и за пљачку поште 2006.

„Марину сам упознала у болници, раније се нисмо сретале и водила сам је свуда са собом. Где год сам ја могла да уђем, могла је и она. Моје дете ће проводити доста времена са њом, нема потребе да будемо у лошим односима. Ми смо кренули свако својим путем пре годину дана“, изјавила је Ана.

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА СРПСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ: Ова држава повлачи признање независности Косова!

„Ја њу не познајем, заиста не знам каква је у другој ситуацији. Желим им да буду срећни, она је млада, да он буде диван отац и да заиста имају живот какав заслужују“, рекла је Ана.

ЛЕКАРИ ОДЛУЧИЛИ! ДАРКО ЛАЗИЋ ОДВЕДЕН У ОПЕРАЦИОНУ САЛУ: Певачу данас оперишу ногу

Ана је рекла како је Дарку пре свега пријатељ и да ће увек бити ту за њега, те да се нада да ће се све завршити најбоље могуће.

УКРАЈИНА ЗАУВЕК ИЗГУБИЛА ДОНБАС, ПУТИНОВ САВЕТНИК ЗАЛЕДИО И НАТО И КИЈЕВ: Машина је покренута и не може се зауставити!

„Сигурна сам да ће све бити како треба и да ће он после овога постати оно што је њему записано, а то је да буде човек који ће увесељавати народ и да настави да снима песме које људи воле и да буде број један, јер ту је, саматрам, његово место. Он се лавовски бори са свим што му се дешава“, закључила је певачица.

ДА СУТРА УМРЕМ БИО БИХ СРЕЋАН… Навијачи Ливерпула ће цео живот памтити Маракану!

Подсетимо, Дарко и Ана разишли су се пре годину дана, али су и даље у законитом браку и имају четворогодишњу ћерку Лорену. Дарко је 23. октобра доживео тешку саобраћајну несрећу и од тада се налази у КБЦ Земун.

ХЕРОЈ ЗВЕЗДИНЕ ПОБЕДЕ! Павков: Сви су ми тражили дрес, АЛИ САМ ГА ОБЕЋАО НЕКОМ ПОСЕБНОМ! Нови уговор ми ЈОШ НИЈЕ ПОНУЂЕН!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu