Facebook
Политика Србија

САМ СЕ ПРЕПОЗНАО У ТЕКСТУ О ЗАВЕРИ ЦИА! Бобан Јовановић: Нисам ја тај шпијун!

Бобан Јовановић, представник Агенције за цивилну подршку из Женеве и председник НВО 'Ист Вест Бриџ' са Малте демантовао је да је 21. маја у Скопљу био на тајном састанку са саветником Зорана Заева, Американцем Ериком Бернсом, Сашом Мирковићем и власником ТВ Нова Сеадом Кочаном, а на коме је договарана стратегија за рушење власти у Србији

ШИПТАРИ НАПАЛИ СРБЕ: Има повређених

И све би то било у реду да је Информер у спорном тексту мислио на овог Бобана Јовановића. А није! Сасвим је, међутим, занимљиво како се баш овај Бобан Јовановић из Женеве и са Малте препознао у тексту са којим не би требало да има никакве везе?!

Заветници против шиптарског фестивала „Мирдита“!!! ЕВО ШТА СПРЕМАЈУ

Информер је, подсетимо, у викенд издању у тексту ‘ЦИА руши Вучића из Скопља’ објавио да је на тајном састанку са Бернсом, Мирковићем и Кочаном био и ‘извесни Бобан Јовановић, обавештајац задужен за координацију западних служби на Балкану’. Иако ни на једном месту, нити једном речју нисмо написали да је у питању господин Јовановић из Женеве или са Малте, он се сам огласио и потврдио да се видео са побројаним људима!

ПУТИН ПОЉАЦИМА: Хоћете америчку базу на нашој граници – УЗВРАТИЋЕМО!

– Пошто се у тексту помиње извесни Бобан Јовановић, ‘обавештајац’, желим да кажем да ја нисам никакав обавештајац, већ представник Агенције за подршку цивилне одбране из Женеве за Балкан и да се јесам у Скопљу срео са некима од поменутих људи, али приватно. Политиком се не бавим и не живим у Србији последњих шест година. Од 2012. нисам гласао на изборима у Србији и немам намеру, јер тамо не остварујем приходе и не плаћам порез, па стога и немам права да одлучујем ко ће бити на власти – изјавио је Јовановић и додао да се бави ‘друштвенокорисним радом’.

(ФОТО/ВИДЕО) МИГРАНТ „СПАЈДЕРМЕН“ СПАСАО ДЕТЕ!!! За мање од минут се попео преко фасаде на 4. спрат

Међутим, остаје нејасно како то да се баш он препознао у нашем тексту о припреми пакленог плана за рушење режима у Србији.

ШОК! РЕШЕНА МИСТЕРИЈА!!! Роналдо објавио у којем клубу наставља каријеру!

ОТКРИВАМО – ДА ЛИ СМО ТАМНИ ЗАТО ШТО СУ НАМ ТУРЦИ СИЛОВАЛИ ЖЕНЕ?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Абрамович узео држављанство Израела, сели се у Тел Авив

СВЕ О АНТИБЕБИ ПИЛУЛИ: Зашто Српкиње не користе оралну контрацепцију?

Симоњанова шкотском политичару: А чудовиште из Лох Неса нисте видели?!

(ФОТО 18+) НИКАД ВРЕЛИЈА Заносна певачица се у педесетој години скинула потпуно гола!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun