Извор: facebook.com
Србија Хроника

С ЈЕЛЕНОМ СЕ ЧУЛА ПОСЛЕДЊА, 3 МИНУТА ПРЕ УБИСТВА: Докторка из Борче открива какву јој је поруку певачица послала кобног дана у 16.43

БЕОГРАД - Докторка из Борче, последња је особа с којом је убијена певачица „Гранда“ открила је садржај последњих Јелениних порука.

(ВИДЕО) ЏИНОВСКИ КИНЕСКИ САТЕЛИТ ЈУРИ КА ЗЕМЉИ! Свемирска станица од 9 тона НЕКОНТРОЛИСАНО ПАДА, ево који су градови најугроженији!

БЕОГРАД – Докторка из Борче, последња је особа с којом је убијена певачица „Гранда“ открила је садржај последњих Јелениних порука.

Милана Ш, докторка из Борче, последња је особа с којом је убијена певачица „Гранда“ Јелена Крсмановић Марјановић (33) разменила СМС поруке, и то само неколико минута пре него што је усмрћена на насипу Црвенка у Борчи 2. априла 2016. Докторка је открила је садржај последњих Јелениних порука.

– Јеленина покојна мајка Зорица је неколико дана пре ћеркиног убиства вадила крв у Дому здравља. Јелена није стигла да дође у ДЗ и узме те резултате, па ме је у СМС поруци замолила да ја погледам те налазе, што сам и учинила. Зорици је било ниско гвожђе, па сам посаветовала Јелену које лекове да јој даје – рекла је Милана за Ало.

(ВИДЕО) КОНАЧНО ОТКРИВЕНА ИСТИНА О ЧУДОВИШТУ ИЗ ЛОХ НЕСА: Прича је настала пре 85 година, а један човек зна све детаље!

Докторка ће 16. априла бити саслушана као сведок у Вишем јавном тужилаштву, које је недавно донело наредбу о допуни истраге против певачициног супруга, Зорана Марјановића (39), осумњиченог за њено убиство. Последњу поруку Јелена је послала докторки 2. априла 2016. у 16.43, три минута пре убиства.

– Након Јелениног убиства била сам у полицији, где сам дала изјаву. Полиција је од самог почетка имала податак да смо се Јелена и ја дописивале, а знали су и садржај те преписке. Не знам због чега сад поново морам да дајем изјаву, али свакако ћу се одазвати позиву тужилаштва и одговорити на сва потребна питања – рекла је саговорница листа и нагласила да би и она волела да се што пре разјасни случај бруталног убиства Јелене Крсмановић Марјановић и да онај ко је заиста одговоран за њену смрт буде процесуиран.

СТРАВИЧАН ПЛАН ЗА БРИСАЊЕ ЕНКЛАВА! Вучић: Хоће да нам отму север Косова! У Новом Брду већ за годину дана имају већину!

Докторка Јеленине маме је и сама пре 13 година преживела велику породичну трагедију. Наиме, Миланин супруг, таксиста Незир Ш, убијен је 2005. а за његово убиство на 15 година осуђена је Оливера Крсманић. Милана није желела да коментарише своју трагедију, јер она нема никакве везе с убиством Јелене Марјановић.

Докторка је објаснила да је Јелену познавала годинама и да је желела да јој учини због болесне мајке, јер јој је била драга.

ЈОШ ЈЕДАН НАТО УДАР НА СРБИЈУ: Западна алијанса скупља ЈМБГ и отиске прстију грађана Србије!

– Ми смо биле комшинице и Јелена ми је била драго дете. Бринула је о болесној мајци, о малом детету и породици. Трчала је на сто страна и ја сам била вољна да јој учиним око лекарске папирологије – објашњава докторка и додаје да се и њена ћерка повремено виђала с покојном Јеленом јер се аматерски бави шминкањем па ју је повремено дотеривала.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОПРЕЗ! ОД ПОНЕДЕЉКА – У ЗАТВОР ЗА БРЗУ ВОЖЊУ, ПРЕТИЦАЊЕ НА ПУНОЈ као и за…

До ивице рата: Који је следећи корак у заоштравању Запада против Русије

Вулин: Јака Србија, јака војска

РУСИ УЗВРАЋАЈУ УДАРАЦ: Москва забранила улазак у земљу хрватском дипломати!

(ВИДЕО) ПИЛОТ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: Телефоном снимио два НЛО-а како пролећу на само пар метара испред његовог авиона!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat