sps.org.rs
Политика Србија

Ружић о захтеву ДС: Да није тужно било би заиста смешно

Функционер Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић сматра да би захтев Демократске странке, за хитно заседање ресорних одбора у парламенту, био "заиста смешан, да није тужан".

„Срамне критике и позив на подношење рачуна председника и министра спољних послова, који више подсећа на петооктобарски вокабулар линча, долазе од оних који за педаљ нису покушали да одбране државни интерес када су били властодршци“, навео је Ружић.

Према његовим речима, државни врх, председник Александар Вучић и први потпредседник Владе Ивица Дачић, на срећу свих грађанки и грађана Србије, демонстрирају јасну оријентацију за поштовањем државног разлога, државотворности, регионалној сарадњи уз веома одговоран и нијансиран однос према очувању политичке стабилности не само у Србији, већ у читавом региону.

„Политикантство, неодговорност, дилентантизам и државотворност као мисаона именица јесу карактеристике дубоко подељене, атомизоване, програмски осиромашене и кадровски девастиране Демократске странке“, навео је Ружић у писаној изјави поводом захтева ДС за хитно заседање ресорних скупстинских одбора.

Извор: Блиц

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СРАМНА СТРАНА ЦРНЕ ГОРЕ: Споменик Војводи Мирку, убици српске деце – ЧУВА ОБЕЗБЕЂЕЊЕ!

Српске дипломате од четвртка у Скопљу, Дачић и Димитров у петак у Нишу

Бакир Изетбеговић: Срби и Хрвати у Босни су измишљене нације

РАЗГОВАРАЛИ ВУЧИЋ И ЗАЕВ: Ево шта су се председник Србије и премијер Македоније договорили

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat