Александар Вучић и Владимир Путин (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

РУСКО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ КОЈЕ ЧУВА ПУТИНА СТИГЛО У БЕОГРАД! ОВАКО ИЗГЛЕДА КАД ДОЂЕ НАЈЗАШТИЋЕНИЈИ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТИ! 250 специјалаца проверава све, од пута којим ће се кретати до хране и климе!

Улице којима буде пролазио руски председник биће затворене, шахтови заварени, на зградама ће бити руски и српски снајперисти, наводе саговорници Курира.

(ВИДЕО) ДА СЕ НАЈЕЖИШ! Христе Боже грмело Бања Луком!ОРИЛА СЕ МОЋНА песма српских синова у славу КОСОВСКИХ ЈУНАКА!

Први човек Русије Владимир Путин, који ће се следећег четвртка састати у Београду са председником Србије Александром Вучићем, долази са 250 руских безбедњака. Део њих је већ стигао у нашу земљу, док други део долази са њим.

Они га прате на свим путовањима, а у сарадњи руских агената и припадника српске полиције и служби безбедности, мере обезбеђења биће подигнуте на највиши ниво.

ИЗНЕНАДНИ ПОКРЕТ КФОР-а НА КОСОВУ: Оружане снаге се распоређују на северу покрајине! Војници спремни, без најаве заузимају положаје!

Ни мува да пролети

То се подразумева, како објашњавају безбедносни стручњаци, да небо за све летове буде затворено уочи доласка председничког авиона Путина, ког ће по уласку у српски ваздушни простор пратити авиони српске војске до слетања на београдски аеродром. Процењује се да ће бити ангажовано од 4.000 до 7.000 полицајаца, уз припаднике специјалних јединица МУП и Војске Србије, БИА, ВБА и ВОА.

ТРАГЕДИЈА ПОСЛЕ КРВАВОГ ПОЧЕТКА НОВЕ ГОДИНЕ: Милош (27) преминуо од рањавања у пуцњави на Ади Хуји 1. јануара

Улице којима буде пролазио руски председник биће затворене, шахтови заварени, на зградама ће бити руски и српски снајперисти, а грађанима који станују на тим трасама биће наређено да затворе прозоре и навуку завесе.

Све безбедносно интересантне особе биће проверене, али и појачаће се и контрола кретање пешака, нарочито на прометним местима – железничкој и аутобуској станици, аеродрому и прилазима Београду, куда ће бити распоређени припадници Жандармерије у пуној опреми. Интернет комуникација Србије и иностранства биће оштрије надгледана.

МИЛАН ИЗ КУРШУМЛИЈЕ НЕСТАО ПРЕ НОВЕ ГОДИНЕ, ЊЕГОВО ТЕЛО ПРОНАЂЕНО У ДЕЛОВИМА КОД СМЕДЕРЕВА?! Кренуо у Швајцарску, па га пресрели, убили и исекли! ДНК ПОТВРДИЛА ИДЕНТИТЕТ

Ходајућа мета

Члан Светске асоцијације шефова полиција Марко Ницовић објашњава да се уз те застареле методе заштите користе и високософистициране мере обезбеђивања Путина, који је, као један од најмоћнијих лидера, ходајућа мета број један у свету.

– Зато је Путин најзаштићенија мета број један у свету. Све се проверава. Људи из његовог обезбеђења су још пре неколико месеци били у тзв. извидници како би до до детаља припремили план заштите. Са њим увек иде тим од 250 специјалаца, стручњака за физичку заштиту, али и из области фармације, медицине, хемијског и електронског оружја… Они проверавају и елиминишу опасности од тровања храном, пићем, апаратима за климу, додиром с предметима… Већ четири-пет пута су му спасли живот – прича Ницовић.

„УРАДИТЕ ОВО И САЧУВАЋЕТЕ КОСОВО“ – лидер словеначке деснице упутио поруку која ће наљутити Запад и Шиптаре

Додаје да се обезбеђење врши у сарадњи са домаћим службама.
– С тим да руска школа негује правило да се не можеш ослонити ни на једну службу, сем на своју, без обзира на то да ли је реч о посетама у пријатељске државе.

Чепурин одбрусио након Јеремићевих тврдњи: Неприхватљиве су лажи о Ордену који ће примити Вучић!

Уз Доналда Трампа
Путин најбоље чувана личност на свету

Професор Факултета безбедности Зоран Драгишић објашњава да је Путин, уз америчког председника Доналда Трампа, најбоље чувана личност на свету.

ТАЧИ: Хвала НАТО алијанси што је БОМБАРДОВАЛА СРЈ! Прогласио 2019. за годину НАТО-а!

– Баш као и приликом претходне посете Београду, и овом приликом ће бити предузете максималне мере безбедности, а то значи да ће његова путања кретања бити унапред рашчишћавана, шахтови ће бити заварени, снајперисти распоређени дуж трасе… И, наравно, многе мере се држе као строго чувана тајна. Поред наших служби, у обезбеђивању Путина учествују и руске службе, безбедњаци ФСБ, и свакако ниједан детаљ неће бити испуштен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Рогозин објаснио зашто га не желе у Америци

Страва и ужас у Обреновцу: Монструми који су заклали куцу Блекија ишарали град својим симболима!

Отета жена једног од најбогатијих људи у земљи: Откупнину траже у криптовалутама!

Хаос у Нишу: Снаја и заова обијале станове, украле 4,5 милиона, полиција им за петама!

ХОРОР НАД ХОРОРИМА: У Смедереву људске руке и ноге пливале у каналу!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun