Sputnik
Русија Свет

Руско Министарство спољних послова: Апсурдне тврдње о нашем мешању у албанске изборе

Руско Министарство спољних послова саопштило је да су било какве тврдње да се Русија мешала у парламентарне изборе у Албанији 2017. године "апсурдна идеја усмерена на поткопавање веза између Москве и Тиране".

МИСТЕРИОЗНИ ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ ШОКИРА СВЕТ: Ноа из 2030. открио највеће америчке државне тајне! Ево како се ПУТУЈЕ КРОЗ ВРЕМЕ!

Руско Министарство спољних послова саопштило је да су било какве тврдње да се Русија мешала у парламентарне изборе у Албанији 2017. године „апсурдна идеја усмерена на поткопавање веза између Москве и Тиране“.

Амерички магазин „Мадр Џонс“ (Мотхер Јонес) и више албанских новинских листова објавили су 6. марта чланак о наводном мешању Русије у албанске изборе, наводи данас Тасс.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

„Овај материјал је још једна апсурдна идеја која побуђује дубоко жаљење и која није вредна детаљних коментара. Такве спекулације су део кампање дискредитовања ширењем лажи коју западни медији спроводе против Русије“, наводи се у данашњем саопштењу руског Министарства.

Циљ објављивања овог чланка, оцењује Министарство, јесте да се наметне искривљена слика о Русији и да се подрије било какав напредак у сарадњи између Москве и Тиране.

„Подвлачимо да је, за разлику од неких западних земаља, Русија посвећена принципу немешања у домаћа питања других земаља, укључујући Албанију“, стоји у саопштењу.

(ВИДЕO) ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: НЕБОЈША С. (30) УБИО КОЛЕГУ, једног ранио, а потом СЕ РАЗНЕО У СВОМ СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ!

Руско Министарство спољних послова у саопштењу „још једном потврђује своју спремност за контакте и отворену сарадњу са свим политичким снагама Албаније зарад подстицања дијалога“.

Амерички часопис је објавио дугачак текст о истрази о фирми повезаној с Русијом која је ангажовала бившег члана предизборног тима председника САД Доналда Трампа, Ника Мазина, да ради у САД на пружању подршке албанској десничарској Демократској партији током парламентарних избора у Албанији 2017. године, наводи руска агенција.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!

Социјалисти су на тим изборима освојили већину од 65 посланичких места, док је Демократска партија била другопласирана, са 50 освојених места у албанском парламенту, подсећа Тасс.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин: Ако има хлеба, можемо и обавештајним пословима да се бавимо

Макрон: Без Русије нема решења за Сирију

МИЧЕЛ У ПРИШТИНИ: Не носим никакав план за Косово, већ…

ВУЛИН: Срби су увек окренути миру, никад нису били колективна претња

ПЛАНИРАЈУ ДА ТЕ УБИЈУ КАО ЈЕЛЕНУ: Човеку који је упозорио сестру певачице, стигле озбиљне претње

ЧЕСТИТКЕ ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ЗА РОЂЕНДАН: „Јачи од неправде, већи од планине“

Извор: Новости

Оставите коментар