Илустрација (Фото: Правда/Јутјуб)
Европа Свет

РУСКИ ВОЈНИ ЕКСПЕРТ ЗАПРЕПАСТИО КИЈЕВ: Покренути герилски рат од Харкова до Одесе, бацити Украјину на колена

У Русији постоје експерти који имају радикалније ставове од званичне политике Кремља поводом различитих крупних питања. Па и поводом Украјине.

Ексклузивни интервју са Полином Химшиашвили: Русија је Србији указала безусловну подршку

Један од таквих је војни експерт Семјон Багдасаров који је уверен да су економске и друге санкције Москве против Украјине и партизански рат од Одесе до Харкова – „најбољи рецепт за бацање на колена кијевског режима“.

Путин сазвао Савет безбедности Русије: О Србији и Косову

Тај режим се – у америчкој режији – домогао власти почетком 2014-те године преко пуча којем у западним престоницама и данас тепају да је био – евромајдан.

(ВИДЕО) Није само Република Палау повукла признање: Дачићева порука која је запрепастила Шиптаре

Обарање тог и таквог режима – наглашава Багдасаров- „треба да буде стратешки циљ Русије“. А за то је потребна, поред свега осталог, и подршка Москве антифашистичким групама унутар Украјине.

Русија осигурава енергетску безбедност Србије

Он Украјину – са њеним садашњим руководством и државним курсом – сматра „веома непријатељском и крајње опасном по Русију државом“.

(ВИДЕО) ПЕРНАР У БИЈЕЉИНИ ОСТАО ПОСРАМЉЕН ПРЕД ДЕЦОМ ПОГИНУЛИХ БОРАЦА ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Зато Москва не треба само да стане на страну оних који руше кијевски режим, него и да утиче да се власти у тој земљи не домогну бивша премијерка Јулија Тимошенко и њој слични.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОТКРИО ТАЈНУ ПОСЛЕДЊЕ МИЛОШЕВИЋЕВЕ ДЕПЕШЕ: Бомбардовање могло бити спречено, али воз је кренуо из станице?!

Багдасаров предлаже да Русија према земљама које Украјини буду помагале да изиграва руске санкције буде веома оштра. И да против њих примени мере у дијапазону – од протеривања амбасадора до прекида економских односа.

(ФОТО) РАЗНЕЛИ СУ ЈЕ БОМБОМ, ПРЕЖИВЕЛА ЈЕ, А САДА СЕ УДАЛА ЗА СТРАХИЊУ: Ово је прва заједничка фотка са Стојановићем, човеком због кога су ДИГЛИ У ВАЗДУХ МИСИЦУ МАРБЕЉЕ!

Он је већ раније предлагао да Русија против Украјине користи мере и методе које Сједињене Државе примењују против Ирана и неке од америчких мера против Венецуеле. А сада је – у једној веома гледаној политичкој тв-емисији – додао и указао:

„Кијевска митрополија, коју направише уз помоћ Цариграда, то је мали део Украјине. Све остало је наше. Потребан је заиста партизански покрет од Харкова до Одесе.“

ПРЕКЛАО БАБУ, ПА ОТИШАО ДА ИГРА ИГРИЦЕ! Сестрић бившег Звездиног играча починио МОНСТРУОЗАН ЗЛОЧИН, а сада је стигла КАЗНА!

Багдасаров указује да Русија може нанети разоран ударац украјинској војној индустрији – престанком куповања њене продукције.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВРАЋА СЕ ПРАВА ЗИМА! Данас облачно и хладније, ОПЕТ НАМ СТИЖЕ И СНЕГ!

ХРИСТОС СЕ ЈАВИ – ВАИСТИНУ СЕ ЈАВИ! Православни верници и СПЦ данас прослављају Богојављење, ШИРОМ СРБИЈЕ ПЛИВА СЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ!

БИЗНИСМЕН ПРОСЛАВЉАО „СЕДМИЦУ“ ОД 6.050.000 ЕВРА? На северу Србије и даље сви траже новог „лото“ милионера

Извор: Факти

Оставите коментар