Занимљивости

Руски научници развијају супстанце за хибернацију космонаута у свемиру!

Руски научници развијају лекове који би могли да се користе за "хибернацију" космонаута, која је неопходна за извођење међупланетарних летова, изјавио је за Спутњик Анатолиј Ковтун, вођа пројектне групе Руске фондације за напредно истраживање.

ЛЕЂЕРО: Помоћи ћу Србима, даћу им доказе против НАТО-а

– Приступ изазивању вештачког хипобиотичког стања, на ком радимо, може да се користи у развијању технологија потребних за истраживање далеког свемира и других планета Сунчевог система, будући да је постизање ових циљева могуће само смањивањем потрошње кисеоника и енергетских извора којима располажу космонаути – рекао је Ковтун.

ОКОПАВАО БАШТУ, ПА НАШАО ЉУДСКУ ЛОБАЊУ: Прави хорор је почео кад је супруга проговорила! Заледио се!

Он је истакао да је циљ њиховог истраживања стварање фармаколошке супстанце која би могла да изазове вештачко хипобиотичко стање, попут стања хибернације код медведа.

(ВИДЕО) СРБИЈУ ТРЕСЕ НОВА ЗЛАТНА ГРОЗНИЦА: Траже благо Немањића подно Соколичке тврђаве! Многи верују да се под Острицом крије РИЗНИЦА БРАНКОВИЋА и КРУНА ЦАРА ДУШАНА

Председник Руског института за биомедицинске проблеме Олег Орлов претходно је изјавио да су Русија и америчка свемирска агенција НАСА потписале договор о сарадњи током петогодишњег програма припреме посада за будуће међупланетарне свемирске летове.

УБИСТВО У КРУШЕВЦУ! Станковић изрешетан код хотела „Голф“, НЕДАВНО МУ УБИЈЕН И СИН!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕЗ ЊЕГОВОГ БРУТАЛНОГ КОМЕНТАРА НИЈЕ МОГЛО! Огласио се Виландер и шокирао тениски свет: Сад је јасно, Новак има МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМ!

РОДОЉУБ ШАБИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА ЈАВНОСТ: Кандићка треба да зна државне тајне!

ВОЈСКА СРБИЈЕ ПРВИ ПУТ О ДРОНОВИМА КОЈИ СУ НАДЛЕТАЛИ ДРЖАВУ! Случај је анализиран, али ови мали дронови НИСУ ПРЕДСТАВЉАЛИ ОПАСНОСТ ПО БЕЗБЕДНОСТ ЗЕМЉЕ!

УЖАС КОД ВРШЦА: Убио жену да би је спречио да има друге мушкарце кад он умре!?

МАЛИШАН (7) ПРЕЖИВЕО СТРАШНУ ТРАУМУ: Старији дечак (13) му је скинуо гаће и ПОВРЕДИО АНУС, а онда је отац злостављаног дечака УЗЕО ПИШТОЉ…!

(ВИДЕО) ДОСАД НЕВИЂЕНИ УЖАС: У раме му се забило ЦЕЛО СТАБЛО, а он правио селфије по болници, као да ништа није било

ЈЕЛИЦА И ДАЉЕ ШОКИРА И ИНТРИГИРА ЈАВНОСТ: Мом силоватељу је умро син! И човеку из Партизана који је покушао да ме силује умро је син!

Шпанија тражи да се укључи у дијалог Београда и Приштине

Извор: Република

Оставите коментар