Русија Свет

Руски милијардер се 5 дана претварао да је бескућник, а онда је почео људима да дели милионе и невероватне поклоне! (ВИДЕО)

Ријалити шоу "Тајни милионер" која је емитована пре шест месеци угостила је руског олигарха Александра Рослијакова. Он је морао да се на пет дана претвара да је учитељ који нема кућу, иако сваку зиму проводи на Балију.

Александар је у џепу имао само 1.000 рубаља (око 15 евра), па је за њега учествовање у овој емисији био прави тест, пише „Информинг.ру“.

Једну ноћ руски олигарх провео је у склоништу за бескућнике „Еверyбодy’с Роад“ чији су оснивачи Денис и Елена Тсои. Након боравка овде, Александар је решио да овом пару поклони луксузну вилу вредну 111.000 евра. Пар је и од луксузне куће коју су добили на поклон направио склониште за бескућнике где већ сада живи 27 особа.

Милионер је свој други поклон дао писцу Арсенију Јанковоском којег је упознао у склоништу. Александар му је поклонио стан и уговор са издавачем који ће објавити његову књигу. Арсениј сада пише књигу „Друга шанса“ која ће описати његов живот, укључујући и сусрет са Александром.

Још један стан олигарх је поклонио Светлани Степановој и њеној деци. Светлана је пре него што је упознала Александра лутала по изнајмљеним становима са четворо деце и једине ствари које су имали су били кревет и кофер са успоменама.

Миллионер под прикрытием

Миллионер раздал 23 миллиона рублей людям, которые не оставили его в беде

Posted by Росси́я – Российская Федерация – Russia on Sunday, 29 October 2017

Поред четворособног стана, Александар је Светлани поклонио и милион рубаља (око 15.000 евра). Након овог великодушног поклона, Светлана планира да усвоји још деце.

Још 15.000 евра руски милионер поклонио је Андреју и Наталији, младој породици чије дете болује од хидроцефалуса. Лекари овим младим родитељима и даље говоре да оставе дете, али они не одустају. Новац који су добили даће на лечење детета.

Олигарх је током пет дана учествовања у овој емисији за храну морао да ради у склоништу за псе „Валента“. Александар је и ту оставио поклон од 15.000 евра.

Рослијаков је људима које је сусрео током пет дана учешћа у емисији оставио великодушне поклоне, а многи његови пријатељи су му због тога окренули леђа. Вероватно су се осећали увређеним што нису они добили нешто.

Извор: Телеграф

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вештачка интелигенција до 2050. преузима већину послова?

Шта то спрема НАСА? Посета астероидима, али и…

„Признање Косова није неопозиво“ – став Међународне адвокатске коморе из Лондона

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun