ФОТО: Говори Србија/printscreen
Политика Србија

РУСКИ МЕДИЈИ РЕАГОВАЛИ НА ОТКРИЋЕ ПОРТАЛА ,,ГОВОРИ СРБИЈА“: Како САД планирају заверу против Србије!

Јавност у Србији и региону је већ два дана узбуркана ексклузивним фотографијама и снимцима које је портал ,,Говори Србија" објавио, а на којима се виде истакнути представници опозиције и вође протеста ,,1 од 5 милиона", Сергеј Трифуновић и Јелена Анасоновић, док уз кафу примају упутства од представника Вашингтона у Америчкој амбасади - трећег секретара Амбасаде САД Катарине Вирџиније Валзак, Давида Лингрена Гехренбека, саветника у америчкој Амбасади и Натана Албахарија, припадника ISAC фондације која у Србији заступа интересе евроатлантских центара. Подсећамо, сусретом опозиционих лидера и америчких специјалних агената координирао је Денис Ибишбеговић, припадник иницијативе „Не давимо Београд“, такозване ,,Жуте патке", који је такође упошљен у америчкој амбасади као саветник Кајла Скота, задужен за везу са опозиционим странкама и невладиним организацијама.

Руски медији су одмах реаговали на писање нашег портала, а њихов прилог вам преносимо у целини:

Према опробаном сценарију: Како САД планирају заверу против Србије

У Србији су новинари (портал ,,Говори Србија“ – прим. аут.) открили припреме за државни удар по венецуеланском сценарију. Новинари су ухватили локалне опозиционаре у друштву координатора из америчког Стејт Департмента. Они су снимили организаторе демонстрација како послушно примају упутства.

,,Сваку суботу, као на работу“. Неколико слојева топле одеће, зимске чизме – и правац на демонстрације против владе. Пиштаљка на врату, плакат или летак у укоченој руци. Организаторима ових акција није тешко да се смрзавају. Они су навикли да изражавају свој протест, како кажу, ,,у топлој и пријатељској атмосфери“.

Свежа сензација је стигла из лобија хотела ,,Хилтон“ у Београду! Српски опозиционари и представници Вашингтона су седели за истим столом уз чашу сока или чак нечег јачег. Разговарали су о износу спонзорства у замену за покушај државног удара по венецуеланском сценарију. Новинари су их ухватили у ,,погрешном тренутку“.

То је случај када је све јасно и без иједне речи. ,,Велики брат“, оличен у представнику америчке амбасаде, говори нешто поверљиво српском опозиционару број један, глумцу и ,,политичару“ Сергеју Трифуновићу, док трећи секретар америчке амбасаде, Катарина Вирџинија Валзак, седи за истим столом са Јеленом Анасоновић – жестоким анти-владиним активистом, као са блиским пријатељем за ручком.

,,Све су то активисти и политичари који се већ много година налазе на списковима западних стипендија. То је претња властима – ,,Ми ћемо вама приредити некакав ,,Мајдан“, ,,Каракас“ или томе слично“ – каже Владимир Кршљанин, српски политичар, дипломата, књижевник и научни радник.

Шема је већ разрађена до детаља на Кијевском ,,Мајдану“, а сада се дешава на улицама Венецуеле. Рекло би се, где је Србија, а где је Латинска Америка. Вашингтон тамо можда има потпуно другачије интересе, али изненађујућа је случајност: иста ,,владина агенција за међународни развој“ (Бела кућа – прим. аут.), чији се хуманитарни конвој упутио ка Каракасу, одлучила је да полаже право на читав српски медијски простор.

,,У питању је директно мешање у унутрашња питања Републике Србије из два разлога: Америчка администрација хоће да казни Србију због пријатељства са Русијом, а такође жели да увуче Србију у НАТО. Ове демонстрације су очигледна припрема ,,обојене револуције“ – каже Милица Ђурђевић, члан председништва ,,Српског сабора Заветници“.

Бела кућа, којој, како се чини, некако није добро због пријатељства Београда и Москве, намерава да све узме у своје руке. Та иста ,,међународна агенција за развој“ намерава да пружи источноевропској земљи ,,поуздане информације“, наравно, са становишта САД-а. Уосталом, како показује недавна историја, оставивши на улицама Београда страшне трагове америчких пројектила, ,,ко, ако не Вашингтон, зна шта је боље за Србију”.

Комплетан прилог руских медија можете погледати овде:

 

Аутор: М. Х.

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СТИДИ СЕ: Сергеј на годишњицу смрти злоупотребљава мртвог Глоговца

(ФОТО) ТРИФУНОВИЋ ПРИЗНАО КО МУ ДАЈЕ ЗАДАТКЕ! ,,Све што смо причали чућете у мојим наступима“

ХРВАТСКА ВОЈСКА СТИЖЕ НА КиМ! Добили наређење од НАТО које не смеју да одбију!

Најновије информације о здравственом стању Дее: Водитељка за једну ствар пита непрекидно!

УПРАВНИК ГАЗИВОДА СПРЕМАН НА НАЈГОРИ СЦЕНАРИО: Ако би Шиптарима ,,угасили воду“ стао би живот на Космету, АЛИ УПРКОС ТАКСАМА О ТОМЕ НЕ РАЗМИШЉАМО

(ФОТО) НАСЛУТИЛА ВЕЛИКУ НЕСРЕЋУ Само 24 часа пре удеса Деина мајка оставила поруку која ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА!

ЛЕКАРИ ВАДИЛИ ВЕНЕ ИЗ НОГУ, КАКО БИ ЈОЈ САЧУВАЛИ РУКУ Доктор открива нове детаље операције и проблем опоравка!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
11°
Wed
13°
Thu
15°
Fri
17°
Sat