Sputnik/ Maksim Blinov
Русија Свет

Русија Пентагону: Суздржите се од летова у близини руских граница!

Министарство одбране Русије посаветовало је САД да се суздрже од спровођења летова у близини руских граница или да се договоре о правилима како да се ти летови изводе.

Како се наводи у саопштењу, руска авијација ће наставити да осигурава безбедност руског ваздушног пространства.

КАМЕНОВАНА ПОРОДИЧНА КУЋА ОЛИВЕРОВЕ ПРВЕ ЖЕНЕ МАРИНЕ: Шок у Митровици, Оливер је убијен у истој улици, на 20 метара одатле?!

„Уколико америчке пилоте то плаши, или их на неки начин чини депресивним, саветујемо Вашингтону да не спроводи летове у близини руских граница или да седне за преговарачки сто и договори се о томе како да се ти летови изводе“, истиче се.

ОВУ СЛИКУ СУ СЕ ПЛАШИЛИ ДА ОБЈАВЕ: Ћелави Љуба Земунац у црногорском затвору!

„Поред тога, желели бисмо да подсетимо да је Крим неотуђив део територије Руске Федерације, самим тим америчке авионе који буду вршили извиђачке летове у региону Црног мора ће увек дочекати руски пилоти, а не украјински партнери. Предлажемо да својим пилотима дате мапе са јасно исцртаним границама ваздушног простора“, додаје се у саопштењу.

ДРАМА У ДОМУ ЗДРАВЉА У ГРОЦКОЈ: Жена пребила медицинску сестру, а онда јој запретила! РАЗЛОГ ЈЕ СВЕ ШОКИРАО!

Министарство одбране Русије наводи и да су маневри руског ловца Су-27 у односу на амерички ЕП-3 били по закону и апсолутно безбедни.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ВИНЧИ! Милица се извукла из аутомобила који је тонуо, МИЛАН ЈЕ ПОКУШАО ДА ПРЕЂЕ НА ЗАДЊЕ СЕДИШТЕ И УДАВИО СЕ!

Такође, додаје Министарство, наводи да је руска авијација „пресретала“ америчке авионе више од два сата и 20 минута је нетачна – руска авијација „пресретање“ спроводи у року од неколико минута, док се процес од преко два сата назива „пратњом“.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Подићи ћемо спомен комплекс браниоцима Београда и мајору Гавриловићу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров: ОЕБС да се више ангажује по питању Косова

У ОВОЈ ЗЕМЉИ НЕЗАПОСЛЕНИ ПРИМАЈУ СИГУРНИХ 1.000 ЕВРА МЕСЕЧНО! Срби отишли у Швајцарску, ево како су прошли! А ЕВО И КАКО ДО ПОСЛА

ПОЗНАТА ПРОРОЧИЦА О УБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран је убица! Али није свестан тога јер је подвојена личност! ПЛАШИ МЕ ОВА КАРТА СМРТИ!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар