Русија Свет

РУСИЈА: Нови систем РАДИОЕЛЕКТРОНСКЕ борбе (ВИДЕО)

Реч је о испитивању новог комплекса система за радиоелектронску борбу.

У Русији је почело тестирање новог копненог покретног система за радиоелектронску борбу, који ће заменити постојеће системе „Красуха-2“ и „Красуха-4.“ Ово је за РИА Новости на авио-сајму МАКС-2017 рекао саветник првог заменика директора предузећа „Радио-електронске технологије“ Владимир Михејев.

Реч је о испитивању комплекса система за радиоелектронску борбу, предвиђеног за спречавање претњи и напада у ваздушном простору.

„Отишли ​​смо на тестирањуе новог напредног копненог система за радиоелектронску борбу, предвиђеног за спречавање претњи из ваздушног простора. То је заправо систем који ће заменити ,,Красуха-2″ и ,,Красуха-4″, иако се са њима такође нећемо растати, припремили смо за њих програме озбиљне модернизације“- рекао је саговорник за РИА Новости.

Станица „Красуха-4“ је предвиђена за супротстављање радарима, шпијунској и беспилотној авијацији противника, а пречник деловања је између 150 и 300км. Могућности јој омогућавају да се ефикасно бори са свим модерним радарима које користе најразличитији типови авиона.

 

 

Извор: Говори Србија

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Помама за руским борбеним авионима широм света!

Руска ратна морнарица штити од глобалног удара САД

СМЕТА МУ СРПСКА ЗАСТАВА: Сорошев геј активиста хоће да нам мења заставу! (ФОТО)

Јерусалим: Сукоби израелске полиције и Палестинаца

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun