Informer
Политика Србија

РУСИЈА ХОЋЕ ВОЈНУ БАЗУ У СРБИЈИ! Виктор Колбановски руски експерт за Балкан: То би био одговор на америчко присуство на Косову И ЊИХОВУ БАЗУ БОНДСТИЛ!

Виктор Колбановски, московски експерт за балканска питања, каже да би у Србији требало отворити руску војну базу, као одговор на америчко присуство на Косову и њихову базу Бондстил.

НАТО ПРЕТИ СРБИЈИ: Зажалићете због истраге о бомбардовању!

Колбановски објашњава да би од руске базе у Србији било вишеструке користи за мир на Балкану и да би та база пресудно помогла Србији у настојањима за очување Косова и Метохије. Колбановски, који је и директор Балканског центра за међународну сарадњу из Москве, наводи да је сада одлука на политичарима.

СРБИНУ ПРЕТИО ЗАТВОР ЗБОГ ПЕЧЕЊА ПАПРИКА У КАНАДИ, А САД ТРАЖИ ОДШТЕТУ ОД 15 МИЛИОНА ДОЛАРА: Ево како је преокренуо систем у своју корист!

– Платформа такозване владе у Приштини о формирању ‘Војске Косова’ сведочи о томе да су Американци и њихови штићеници косовски Албанци прешли све црвене линије. И баш због тога, због формирања војностратешког баланса на Балкану, неопходна је снажна војна помоћ Руске Федерације Србији, односно оснивање руске војне базе, наравно, уз претходну сагласност и дозволу српског руководства. У том случају би даљи напори председника Вучића и његових сарадника за очување Косова и Метохије у саставу Србије имали одличну перспективу, јер би уз њих стајала реална војна снага… – навео је Колбановски за Информер непосредно након што је на руској државној телевизији Русија 24 изложио ову идеју.

Прва реакција Београда на могућу акцију Лондона против Србије у СБ УН

Он је додао да би руска војна база у Србији била кључна за опстанак српског народа на Балкану.
– Само овакав сценарио може зауставити даљу агресију косовских Албанаца и других негативних фактора на овим просторима, посебно имајући у виду Прешево, ‘Тиранску платформу’ у Македонији, децентрализацију Црне Горе, као и унитаризацију Босне и Херцеговине – додао је Колбановски.

Коментаришући овакав предлог из Москве, аналитичар Александар Павић каже за Информер да наша земља може да сачува свој суверенитет и интегритет само уз помоћ пријатељске Русије.
– Слажем се са идејом о потреби постојања руске базе код нас. Русија је једини поуздани и искрени војни савезник којег Србија има. С друге стране, Србија је једино преостало место у Европи где Русија наилази на отворена врата. Нема сумње да су намере водећих НАТО држава према Србији не смо неискрене већ и агресивне, па можемо да их неутралишемо само чврстим савезом са Русима – објашњава Павић.

(ФОТО) ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ММА БОРЦА У ПАНЧЕВУ!

Центар у Нишу већ трн у оку Запада и САД

* Американци већ имају своју базу Бондстил код Урошевца, која служи за обуку специјалаца * Руско-српски хуманитарни центар у Нишу, који помаже у ванредним ситуацијама, трн је у оку САД
* Вашингтон захтева да се руски центар укине, док из Москве траже затварање базе Бондстил

* Атлантски савет је најавио отварање нове велике америчке војне базе у Брчком, што је претња РС

* Русија хоће да на Романији

у Републици Српској прави још један хуманитарни центар по угледу на Ниш.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕВЕРОВАТНО: Уместо есеја, професорки грешком послао фотографију о којој сада сви причају. Њена реакција ће вас одушевити!

КАКВУ СУДБИНУ ДОНОСИ ВЕНЧАЊЕ У МАЈУ: Ако сте планирали свадбу за овај месец, пазите се, ово може да вам се деси!

СКАНДАЛ У ВРШЦУ: Лажна докторка годину дана лечила децу! ЗАПОСЛИЛА СЕ СА ФАЛСИФИКОВАНОМ ДИПЛОМОМ

ПОПОВИЋ ПОВОДОМ ПРЕТЊИ НА ТВИТЕРУ: Је л’ то њихова толеранција и демократија?

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri