© Wikipedia /
Русија Свет

Русија: Дозовите се у памет — у Персијском заливу може букнути нови рат

Москва се плаши да у Персијском заливу може почети нови конфликт и позива да се (Иран и САД) активирају у стабилизацији ситуације у региону.

„Још увек има времена да се зауставе, да се дозову памети, како би се спречило даље клизање у неконтролисани сукоб… Мислим да се велика већина међународне заједнице слаже са тим приступом и да сматра да тај приступ нема алтернативу“, изјавио је заменик шефа дипломатије Русије Сергеј Рјабков.

Вучић: Сусрета у Паризу неће бити, то је скоро сигурно

ПУЦЊАВА У НОВОМ БЕОГРАДУ: У Улици Џона Кенедија мушкарац (30) рањен у шаку!

Он је нагласио да ти позиви немају одјека у Вашингтону.

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ПОСЛЕ 5 МЕСЕЦИ ПОНОВО ВОДИ ЈУТАРЊИ! Сарапа није могао да издржи, заплакао уживо пред камерама, а онда му је водитељка рекла ЈАКУ ствар и сви су ЗАНЕМЕЛИ (ВИДЕО)

Зашто Борис Малагурски крије оца?

Сједињене Америчке Државе су прошле недеље оптужиле Иран за напад на два танкера у Оманском заливу, али нису изнеле никакав доказ који би потврдио те тврдње. Америчка војска је објавила снимак који показује наводни напад Ирана, на којем иранске снаге уклањају неексплодирану мину са једног од присутних танкера. На снимку се не виде ни натписи ни заставе који би могли потврдити наводе америчке војске. Иран је демантовао све наводе о својој улози у инциденту.

(ВИДЕО) ПОЉАЦИ СЕ НЕ ПЛАШЕ ШИПТАРА, У СРПСКОМ МАНАСТИРУ ЗАПЕВАЛИ „ОЈ КОСОВО, КОСОВО“, А ПОТОМ И О ЛАЗАРУ И МИЛОШУ: Студенти из Варшаве, ово вам нећемо заборавити!

СИН ЂИЛАСОВОГ КУМА ПРЕДАО ЗАХТЕВЕ МАТУРАНАТА! Наследник Млађана Ђорђевића, ЧОВЕКА ЗА ПРЉАВЕ ПОСЛОВЕ бившег лидера ДС, учествује у протестима испред Министарства просвете!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИСПОВЕСТ ПИЛОТА О НАТО БОМБАРДОВАЊУ: Испод нас је Приштина. Видимо како још стижу окупаторске колоне кфороваца

ОВО ЈЕ ЖРТВА МАФИЈАШКЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У СУРЧИНУ: Неђу Шубару званог Шуби убио син Стакленог заједно са мајком и тетком!

Опроштајно писмо мајке која је отровала, па задавила сина: Написала је само ТРИ РЕЧИ од којих ће вас проћи језа!

Најновији детаљи породичне трагедије на Бежанијској коси: Данијели се помрачио ум након губитка бебе, али то није једино што јој се десило

rs.sputniknews.com

Оставите коментар