Public
Русија Свет

РУСИЈА 5 ДАНА ИЗ ВАЗДУХА НАДГЛЕДА БОСНУ! До 17. маја „антонов“ посматра војне и остале „интересантне“ активности на територији БиХ!

Руски инспектори ће од 13. до 17. маја вршити летове и ваздушно надгледање територије Босне и Херцеговине

ИЗДАТ НАЛОГ ЗА ХАПШЕЊЕ ВЈЕРИЦЕ РАДЕТЕ И ПЕТРА ЈОЈИЋА! Хаг поништио своју одлуку да им се суди у Србији!

Реч је о спровођењу Споразума о отвореном небу, а Босна и Херцеговина је једна од 34 државе потписнице. Споразум о отвореном небу подразумева контролу војних активности земаља потписница.

ЛАЖНА ДРЖАВА КОСОВО ЈЕ ЦЕНТАР ШВЕРЦА ОРУЖЈА! Ево ко је човек који је МОЗАК ОПЕРАЦИЈЕ и који са Харадинајем ЗГРЋЕ МИЛИОНЕ!

Руски инспектори ће надгледање територије БиХ вршити из „антонова АН-30Б“.

СТРАВА У ФИЛМСКОМ ГРАДУ: Запаљен аутомобил певачице Маје Маријане

Ово није први пут да Босну и Херцеговину посматра једна страна сила. Претходних година територију БиХ посматрале су Украјина, Италија, Канада, Француска, Немачка, Мађарска, Белгија, Холандија па чак и Хрватска.

АМЕРИ ИЗДАЛИ МИЛА! САД показале како пролазе њихови „партнери“ КАД ИМ ВИШЕ НИСУ ПОТРЕБНИ!

Уговор о отвореном небу потписан је 1992. године, а овакав вид обостраног надгледања војних активности остатак је постхладноратовских решења на почетку ’90-их година 20. века, а спроводи се и данас.

ДЕТАЉИ УБИСТВА ШКАЉАРАЦА: Полиција затекла ШОК призор: Убијени Дарко Мијовић и Никола Јовановић Дебели! ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ ЈОШ ДВОЈИЦЕ

Подаци који се прикупе постају заједничко “власништво”, односно све земље потписнице могу приступити прикупљеним подацима без обзира на локацију и иницијатора надгледања. Ипак, споразум није савршен и највеће чланице – САД и Русија, оптужују једна другу да крше договорене принципе споразума.

(ВИДЕО) МАРИЋЕВА СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА! ЖЕНИ ПОСЛЕ 50. ОТКУЦАВА БИОЛОШКИ САТ И ОНА ЈЕ НИШТА! Сексолог УЖИВО у јутарњем извређао Наду Мацуру, а онда му је она СПУСТИЛА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Глобално разграничење: Предлог из Америке за помирење Москве и Вашингтона

Америчка полиција упала у зграду венецуеланске амбасаде

Патријарх Иринеј после Сабора о КиМ: Неизвесно је, надамо се у Бога и историју

(ВИДЕО) СИЛА КОЈА ЧУВА ЈУЖНЕ ГРАНИЦЕ РУСИЈЕ: 236 година Црноморске флоте

ПАНИКА ТРЕСЕ ЗАПАД ЗБОГ АЛБАНАЦА! Хитно упозорење из Вашингтона и Брисела, опозиција у Тирани прети да поквари СВЕ ПЛАНОВЕ!

тасс/твзвезда

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue