Занимљивости

РУСИ СНИМАЈУ ФИЛМ О ТЕСЛИ! Погледајте коме је поверена главна улога!

Према сценарију филма генијални научник и проналазач Никола Тесла крајем 19. века открива начин да се пребаци у паралелни свет, по много чему сличан нашем, али технолошки на далеко вишем нивоу. Проналазач се среће са тајном организацијом из паралене стварности и сазнаје да се на нашу планету спрема инвазија. Тесла у том тренутку улази у борбу против моћног и опасног непријатеља.

Милош Биковић један је од најпопуларнијих српских глумаца и већ извесно време живи и ради у Русији.
ове зиме имали смо прилике да га гледамо у остварењу “Лед”, које је наишло на бројне позитивне критике, а ускоро нам у биоскопе стиже и нови филм, који ће, како пише Руска реч, млади српски глумац и продуцирати. У питању је филм о Николи Тесли, кога ће играти Милош Биковић.

Забрањени путопис о Србији британско-ирске списатељице из 1941.

Редитељ ће бити Александар Богусловски са којим је Милош већ сарађивао, играјући у његовом авантуристичком филму са елементима трилера, мистике и романтике „Изван граница реалности“ главну улогу, варалице који окупља групу људи са натприродним способностима како би опљачкали казино. Партнер му је славни Антонио Бандерас.

Због овога Албанци прете смрћу историчару из Ријеке!

„Тесла“ је замишљен као велики међународни пројекат са буџетом од 15 милиона долара, а у продукцију ће се поред руске и америчке компаније (Киноданз и АМБИ Медиа Гроуп), које стоје и иза филма Изван граница реалности, укључити и кућа Милоша Биковића и Миодрага Радоњића Арцхангел Студиос.
Филм ће се снимати уз подршку српског Министарства културе. Поред тога руска продуцентска кућа Киноданз фокусирана на производњу висококвалитетних акционих, авантуристичких и научно-фантастичних филмова намерава да у Србији отвори студио компјутерске графике. Почетак снимања „Тесле“ планиран је за идућу годину.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Забрањени путопис о Србији британско-ирске списатељице из 1941.

Због овога Албанци прете смрћу историчару из Ријеке!

(ВИДЕО) ШЕШЕЉ: Немамо ми времена за С-300, ЈЕДИНИ СПАС ЈЕ САВЕЗ СА РУСИЈОМ!

5 ГЛАВНИХ САВЕТА МИРКА АЛВИРОВИЋА ЖЕНАМА ВОЗАЧИМА: И пуних 40 година касније, ОВЕ РЕЧИ чувеног водитеља НЕ СМЕЈУ бити заборављене

Извор: Руска реч

Оставите коментар