Pixabay
Русија Свет

Роскосмос честитао рођендан НАСА

Руска државна корпорација „Роскосмос“ честитала је америчким колегама 60. годишњицу од оснивања Националне ваздухопловне и свемирске администрације Сједињених Америчких Држава (НАСА).

(ФОТО) ИСПИРАЊЕ МОЗГА! По Црној Гори осванули срамни плакати, Србе оптужују за силовање девојака, терор и нешто МНОГО ГОРЕ

„За 60 година активне истраживачке и техничке делатности, ова организација је урадила огроман посао проучавања мирног свемира, Сунчевог система и универзума“, наводи се у саопштењу „Роскосмоса“.

(ФОТО) Вучић пио кафу СА ОВИМ ГЛУМЦЕМ у центру МОСКВЕ!

ЧУДО У УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ! Лекари спасили младића који је УБОДЕН НОЖЕМ ДИРЕКТНО У СРЦЕ!

​„Захвални смо нашим америчким колегама за дугорочну и плодотворну сарадњу, за чију се круну поносно може сматрати стварање Међународне свемирске станице, која ове године обележава 20. рођендан.“

СУПРУГА ВЛАДЕ ДИВЦА ШОКИРАЛА ОБЈАВОМ О НАПАДУ НА ЦЕЦИНУ КУЋУ! Побегла сам у Америку, хвалим Карлеушу, а Влади је повишен притисак!

ДЕТАЉИ ГНУСНОГ ЗЛОЧИНА Изударали пензионера коцем по глави, узели 20 евра и 300 динара и оставили га КРВАВОГ на путу

​„Надамо се да ће се ова сарадња развијати у новим пројектима, једнако занимљивим и изазовним“, закључује се у честитки.

ЛИДИЈИНИ БЛИЗАНЦИ БИЛИ У СОБИ ИЗНАД КАПИЈЕ КОЈУ СУ ВАНДАЛИ ДИВЉАЧКИ УДАРАЛИ И УМАЛО СРУШИЛИ! Трагични сценарио избегнут ЗА ДЛАКУ! Откривен најстрашнији детаљ напада на Цецину вилу!

ХАПСЕ НАПАДАЧЕ НА ЦЕЦУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НИСТЕ СВЕСНИ ШТА ЈЕДЕТЕ! Милана је радила у пекари и открила шта се догађа у просторијама где спремају пецива! Смучиће вам се живот!

УБИЋУ ТЕ, РАЗНЕЋУ ТИ КУЋУ: Девојка из Смедерсевке Паланке добијала језиве претње месецима!

(ФОТО) СЕКСУАЛНО ГА ЗЛОСТАВЉАЛА! Позната глумица имала секс са малолетником!

СТРАВИЧНА ИГРА СРПСКИХ ОСНОВАЦА Зове се ЦИМКА, а дете стане у положај мировања, док га сви окруже и што јаче ударају уколико уради једну ствар

ПОВРЕЂЕНИ НА СВЕ СТРАНЕ: Судар аутобуса и аутомобила код Младеновца!

Македонија: За 10 дана расписивање избора, ако нема договора

Како је ајвар постао јачи бренд од ЕУ и НАТО-а

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар