Printscreen
Русија Свет

Рогозин обећао Путину „Господарево око“

Пројекат „Господарево око“ ће омогућити да се у реалном времену прати ситуација у свим руским регионима, рекао је генерални директор „Роскосмоса“ Дмитриј Рогозин.

„Потпуни приступ том систему имаће председник (Владимир Путин). Мислим да се у контакту са регионалним властима могу користити ови подаци. Када буду подношени извештаји региона, председник ће имати могућност да одмах све види у реалном времену, шта се стварно дешава на градилиштима, објектима, људима, усевима, путевима и много чему другом“, рекао је Рогозин.

МАЂАРИ ИЗ КФОР ХТЕЛИ ДА ЗАШТИТЕ СРБЕ ОД РОСУ, СТАРЕШИНЕ СА ЗАПАДА ИХ ЗАУСТАВИЛЕ! Откривена најскандалознија тајна о дивљачком шиптарском упаду на север Космета!

ХОРОР У ЦЕРОВЦУ КОД ШАПЦА! Психијатријски болесник упао у школу, претио ђацима, па аутом пратио школски аутобус и хтео да прегази директора!

Према његовим речима, систем који се прави је „добро око, које продире кроз читаву инфраструктуру државе, чему приступ, поред председника, може да има и Влада.

У марту је руководилац прес-службе „Роскосмоса“ Владимир Устименко изјавио да се пројекат „Господарево око“ тренутно налази у фази техничко-економске изводљивости.

Деа Ђурђевић прва на листи прозападне опозиције! Хапсићемо све редом чим дођемо на власт

СТРАВИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ЛЕТО! Најбољи светски метеоролог прогнозира за Србију никад страшнији сценарио – Стиже ТОРНАДО који са собом носи најгоре УЖАСЕ!

Сам програм је Рогозин најавио у јануару. Тада је он саопштио да ће тај систем омогућити да се прати динамика промена свих процеса на Земљи, а могу га користити и Министарство за ванредне ситуације земље и радници у пољопривреди. Рогозин је видео могућност за коришћење „Господаревог ока“ за посматрање промена на инфраструктурним објектима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Састанак Дачића и Танина уочи седнице Савета безбедности УН: У фокусу разговора ситуација на КиМ

„БРАТСКИ СРПСКИ НАРОД МОЖЕ ДА РАЧУНА НА НАШУ ПОМОЋ“ Изузетно важна порука стигла из Путиновог кабинета: Русија неће мирно гледати уколико почнете војне акције на северу Косова!

Шведски суд одбио захтев за хапшење Асанжа

УВАЛИО СЕ „ДО ГУШЕ“ Буна у Приштини против Тачија! Изнете жестоке оптужбе које ће га ДОКУСУРИТИ!

(ВИДЕО) ДЕВОЈЧИЦЕ КОРИСТИЛИ ЗА ПРОСТИТУЦИЈУ: У акцији КЛУБ ухапшена два макроа која су подводили штићенице дома за незбринуту децу

rs.sputniknews.com

Оставите коментар