facebook.com/Vladimir Roganovic
Регион

Рогановић ликвидиран због јаке позиције у клану: Ево која мафија се потписала на ово убиство!

Иза убиства Новљанина Владимира Рогановића, високопозиционираног међу "кавчанима", у Бечу 22. децембра прошле године, стоји или шкаљарски клан или криминална група Луке Бојовића, указују сазнања аустријске полиције.

(ФОТО) БРАТСКИ ЗАГРЉАЈ ЗА КРАЈ! Вучић испратио Путина, руски председник завршио посету Србији!

Иако се шкаљарски клан повезује са Луком Бојовићем, резултати истраге у Бечу указују да је вероватно Рогановића ликвидирала једна од те две криминалне групе, али самостално, а не у сарадњи са „савезником“.

КАД СМО ЗАЈЕДНО, ТУ ЈЕ И ПОБЕДА! Путинове речи одзвањају Србијом: Нисмо од јуче, ми трајемо вековима и имамо корене!

Рогановић је иначе ликвидиран три дана по напуштању Црне Горе, где је 7. децембра пуштен из затвора у Спужу, после одслужене казне због нелегалног оружја.

ИНЦИДЕНТ КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: На улици је био паркиран ауто са АЛБАНСКИМ ТАБЛИЦАМА! Полиција је морала хитно да реагује, и ево шта је откривено!

– Један од праваца истраге је да је Рогановић убијен због своје позиције међу „кавчанима“, и да иза свега стоје „шкаљарци“. У прилог томе иду и оперативна сазнања црногорске полиције да су поједини њихови држављани блиски шкаљарском клану, непосредно пре ликвидације у Бечу, напустили територију Црне Горе и упутили се ка Европској унији. За сада, међутим, нема доказа који те приморце могу директно повезати са егзекуцијом у престоници Аустрије, у којој је повређен и бегунац од српског правосуђа, Новосађанин Стефан Вилотијевић – каже саговорник „Блица“. Управо у Црној Гори, у Херцег Новом, у јулу 2017. године убијен је Владимиров стриц Нико, док су брату Душку, такође у „граду мимоза“, али три месеца раније, непознати бомбаши испод аутомобила поставили експлозивну направу и он је у детонацији остао без ногу. Иако ни убиство Рогановићевог стрица није расветљено, верује се да иза оба атентата стоје „шкаљарци“ са којима „кавчани“ ратују скоро пет година, после нестанка 300 килограма кокаина у шпанској Валенсији.

(ФОТО/ВИДЕО) Заветници поручили: „НЕКИ ИМАЈУ ПРИЈАТЕЉЕ, МИ ИМАМО БРАЋУ“

С друге стране, оперативна сазнања указују и да је Владимир Рогановић био повезан и са Слободаном Шарановићем и његовом криминалном групом, која је оптужена за убиство Николе Бојовића, и да је могуће да је Лука Бојовић, који робија у Шпанији, где је осуђен због организованог криминала, због те блискости одлучио да ликвидира овог Новљанина.

Дачић певао Путину, ево које две песме!

Потрага за убицом и помагачем
У Рогановића је пуцано када је са Стефаном Вилотијевићем изашао из ресторана у центру Беча, где су били на ручку са једним Београђанином. Улога тог младића још није расветљена, јер је непосредно после злочина испитан и пуштен, али је сутрадан ипак ухапшен због, како је саопштила бечка полиција, нелогичности у изјави. Код њега је нађен хрватски пасош на име Даниел Милићевић, али је бечка полиција у сарадњи са српском убрзо дошла до идентитета. Утврђено је да је путовница оригинална, али да су подаци лажни, а он је на основу отисака прстију убрзо идентификован.

(ФОТО) НОВА ПОДВАЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Да су редовно ишли у Храм, знали би за улаз из Катанићеве

– Убиством Слободана Шарановића, рат између његове криминалне групе и клана Луке Бојовића није престао. После егзекуције у Будви ликвидирано је још неколико особа блиских Шарановићу, али и другим осумњиченима за убиство Лукиног млађег брата, као што је, рецимо, брат егзекутора Саше Цветановића, званог Питбул – каже извор.

ВЛАДИМИР ПУТИН: Резолуција 1244 предвиђа могућност присуства српске полиције и граничара на Косову! А где су они?

(ВИДЕО/ФОТО) СПАСИБО ПУТИН! Више од 100.000 грађана из целе Србије дошло ДА ПРУЖИ ПОДРШКУ РУСКОМ ПРЕДСЕДНИКУ!

ДОЧЕКУЈУ ГА КАО БОГА: Хрватски медији овако ИЗВЕШТАВАЈУ о ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ Београду и ОТКРИВАЈУ шта СРБИЈА ДОБИЈА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Додик и Цвијановићева се састали са Путином!

Пас Паша највише наљутио косовске Албанце, ево шта су рекли!

100.000 СРБА ДОЧЕКУЈЕ ПУТИНА: Ово је велики дан за нашу земљу!

АУТОМОБИЛ НАЛЕТЕО НА ЖЕНУ, ОНА ПОГИНУЛА НА МЕСТУ! Ужасна сцена у Борчи!

(ФОТО) МИСТЕРИЈА ЦРНОГ КОФЕРА ПРЕДСЕДНИКА РУСИЈЕ Сви гледају у Путина и Вучића, а нико није приметио човека који иде иза њих! Од торбе коју носи у рукама дрхти свет!

ЗА ЊИХ СУ СРБИ УВЕК НЕГАТИВЦИ Један од најпознатијих сајтова на свету негирао трговину органима Срба на Косову, па учинили нешто још горе

Република

Оставите коментар