pixabay.com
Занимљивости

РОЂЕНИ У АПРИЛУ ЧЕШЋЕ ОБОЉЕВАЈУ ОД РАКА! Месец рођења открива од којих БОЛЕСТИ можете да оболите!

Особе рођене у јануару, у просеку пате више од високог крвног притиска, рака плућа и срчаних болести.

(ВИДЕО) АПЕЛ ГРАЂАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! Потврђују се писања портала ,,Говори Србија“

У ком месецу сте рођени? То, између осталог, открива од којих болести можете да оболите током живота.

Јануар

Особе рођене у првом месецу, у просеку пате више од високог крвног притиска, рака плућа и срчаних болести. Такође, код њих се двапут више јављају дијабетес типа 2 и гојазност у односу на остале људе. Неколико студија је показало да особе рођене у јануару и децембру имају већу склоност ка оболевању од депресије и шизоференије. У најмрачнијем зимском месецу, недостатак витамина Д доводи до осећаја усамљености и безнадежности. Упркос свему овоме, ове особе имају дуг животни век.

Је л’ би га љубила? Кажи где ти се свиђа да га ставим? ЈЕЗИВА ПРЕПИСКА ПЕДОФИЛА ИЗ ЗЕМУНА И ДЕВОЈЧИЦЕ (13)

Фебруар

Многе особе рођене у фебруару пате од ослабљеног имуног система. То доводи до развоја алергије на полен, као и других алергијских обољења. Такође, често оболевају и од рака плућа и простате, као и васкуларне калцификације. Са друге стране, људе рођене у фебруару ретко уједају инсекти.

НОВИ КРВАВИ ПЛАН АЛБАНАЦА! НЕ ПРЕСТАЈУ ДА ПРОВОЦИРАЈУ! Весељи планира упад на север Косова! Провалиће преко моста у Митровици!

Март

Људи рођени у марту често пате од ангине пекторис. Међу женама су чести екстреми, па су или претерано гојазне или анорексичне. Слаба тачка особа рођених у овом месецу, јесте њихово срце. Често оболевају од вентрикуларне фибрилације, поремећаја срчаних залистака и отказивања срца. Није редак ни рак простате. Као и особе рођене у фебруару, и особе рођене у марту пате од поленске алергије.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) СТРАВИЧНО РАЗБОЈНИШТВО КОД АПАТИНА: Коцем тукли баку по глави због 400 ЕВРА!

Април

Особе рођене у априлу имају повећан ризик од оболевања од рака. Код њих се често јављају и плућна и респираторна обољења, као и срчане болести. Пате и од упала грла, али ређе и од бронхитиса. У одраслом добу, обично имају песимистичан поглед на свет па развијају депресију. Такође су склони конзумирању алкохола.

Мај

Прво, добре вести за особе рођене у мају и јуну – оне се ређе разболевају од осталих. Склоност ка развоју рака, код њих је значајно ниска. Ипак, имају повећан ризик од мултипле склерозе, високог крвног притиска, као и нетолеранције на глутен. Особе рођене у мају, често постају депресивне у старијем добу. Стопа самоубиства је 17% већа код њих у односу на особе рођене у јесен или зиму.

РАНКО КОЊ И ЊЕГОВ ПАЈТАШ 21 ДАН ДРЖАЛИ ЧОВЕКА У РОПСТВУ! Мучили га све док им није ПРЕПИСАО СТАН И ТРИ АУТОМОБИЛА!

Јун

Када су под стресом, особе рођене у јуну имају слаб апетит. Имају склоност ка анорексији 30% већу од просека, као и висок ризик од добијања дијабетеса и срчаних болести у старијем добу. Међутим, ретко оболевају од рака или срчаних удара. Оптимистични су и позитивно гледају на живот.

Јул

Рођени у јулу углавном немају проблема са депресијом. Међутим, њихове најслабије тачке су систем органа за варење, а такође и зуби и кости. Поред тога, чешће обољевају и од дијабетеса типа 1. Интересантна је и чињеница да углавном имају мање деце од свих осталих. Ипак, они имају и добар разлог да буду срећни – рођени у јулу имају најмањи ризик од шлога и инфаркта и ретко оболевају од рака.

(ФОТО, ВИДЕО): ВЕЛИЧАНСТВЕН завршни скуп СНСД-а, ВИШЕ ДЕСЕТИНА ХИЉАДА ЉУДИ на Тргу Републике у Бањалуци

Август

Рођени у аугусту често пате од алергија на прашину и гриње. Поред тога, често оболевају и од коњуктивитиса. Међутим, рођени у овом месецу имају веома здраво срце и мање су склони срчаним и можданим ударима. Такође, веома су мале шансе да оболе од рака или астме.

Септембар

Рођени у септембру често имају проблема са екцемом у детињству. Ипак, временом, овај проблем углавном нестаје. Поред тога, имају и мање шансе да оболе од дијабетеса, болести срца или упале крајника. Међутим, врло често имају проблем са стомаком, упале дисајних органа и алергију на гриње и прашину.

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! У Банату чине ужасне ствари поред коловоза, неко може и да погине!

Октобар

Ако сте рођени у октобру, досад сте сигурно очврснули. Октобарска деца пате од готово свих врста болести, укључујући ломове костију, остеопорозу, проблеме са зубима, а далеко изнад просека оболевају и од астме, имају проблема са венама и инфекцијама дисајних органа. Ипак, није све тако црно. Рођени у октобру имају најдужи животни век и веома мале шансе да оболе од рака, болести срца и високог крвног притиска.

(ФОТО) НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ! Ево како данас изгледа и шта ради Миша, дечак кога смо обожавали у Жикиној династији!

Новембар

Акутни бронхитис, вируси, неуродерматитис, неуролошка обољења и пормећај пажње су веома чести код људи рођених у новембру. Ипак, честа обољења данашњице, као што су гојазност, дијабетес и болести срца, њих врло ретко погађају. Поред тога, њихов животни век је дужи од просечног, а поред тога, ретко имају проблема са плодношћу и репродуктивним органима.

АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ: Ево зашто је Русију немогуће освојити

Децембар

Рођени у децембру имају појачан ризик од разних врста повреда, као што су ломови, подливи, модрице. Такође, међу њима су врло честа обољења попут шизофреније и маничне депресије. Ипак, и они имају животни век изнад просека и углавном су поштеђени болести уобичајених за старије доба, као што су дијабетес и болести срца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛИНТА: Србија се неће одрећи своје територије да би лажна држава Косово постала члан УН-а као прелазна фаза до стварања Велике Албаније

КАНИБАЛИ СЕ НИСУ НАЈЕЛИ! ВАЛЕРИЈА (12) И ЊЕН ДЕЧКО УБИЛИ СУ И ПОЈЕЛИ АЛЕКСАНДРА, сад кажу да им се није свидело месо ЈЕР ЈЕ БИЛО „ПРЕСЛАТКО“!

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО! Из чиста мира гурнуо две особе пред воз! Камере снимиле језиве сцене!

ЂИЛАС УДАРИО НА ЈАНКОВИЋА! Преко Горана Јешића му поручио: ,,Ти си редак пример идиота!“alo.rs

alo.rs

Оставите коментар