Privatna Arhiva
Србија Хроника

Родитељи нестале девојчице из Сенте траже помоћ надлежних: Препознали Барбару на слици из Мађарске!

Српска полиција послала је замолницу мађарским истражним органима за помоћ у истрази око нестанка Барбаре Витез, девојчице из Сенте, након што се појавила информација да је она виђена у Мађарској!

КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ О СУЂЕЊУ ЗЛОЧИНЦИМА ОВК: Превише је касно за истину, Брамерц зна ко је наредио ДА СЕ УНИШТЕ ДОКАЗИ О ЖУТОЈ КУЋИ!

Недавно се на једној друштвеној мрежи појавила фотографија девојке за коју родитељи нестале Барбаре тврде да је њихова ћерка. Додатну сумњу пробудило је и то што је један од учесника групног чета у којој је поменута девојка баш из Сенте, одакле је и Барбара.

(ФОТО+ВИДЕО) ВЕЛИКИ КОРАК У БОРБИ ПРОТИВ КРИМИНАЛА Предао се најтраженији дилер дроге на Балкану!

– Породица тврди да је то Барбара, а препознали су је на основу ожиљка и младежа. Наша полиција затражила је помоћ од Мађарске како би се до краја истражио овај случај, као и ко заиста стоји иза профила девојке за коју родитељи кажу да је њихово дете – каже Стеван Ђокић, детектив којег је унајмила породица Витез.

Бошков и Јеремићев партнер, Сергеј, исмева Путина!

Српска полиција тражила од мађарских колега да испитају ко стоји иза профила на којем се наводно појавила Барбарина слика
Он додаје и да је извесно да Барбара није упала у Тису, како се од почетка овог случаја тврдило, и да ће затражити да се младићи који су кобне вечери били са овом тинејџерком поново саслушају на полиграфу, али овог пута на матерњем језику.

ОТКРИВЕНО: ЕВО КОЈЕ УГОВОРЕ ДОНОСИ ПУТИН

interpol.int/printscreen

Подсетимо, Барбара Витез нестала је 26. новембра 2016. Њени другови изјавили су у полицији да се Барбара оклизнула и упала у Тису. Иако је река небројано пута претраживана, тело никада није пронађено.

ХОРОР У ЖЕЛЕЗНИКУ! Мртву мајку ДВЕ ГОДИНЕ ЧУВАО У ШУПИ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАКО НЕШТО НИСТЕ ДОСАД ВИДЕЛИ: Поларни медвед усликан како се шета по смртоносној руској подморници, а разлог је забрињавајућ

ТРАМП У ХАОСУ, ХИЛАРИ ЛИКУЈЕ НА ТВИТЕРУ: Јесам ли вам рекла да је ОН ПУТИНОВА МАРИОНЕТА?!

(ВИДЕО) ШОКИРАНИ ОТАЦ У НЕВЕРИЦИ ГЛЕДАО ШТА МУ ДЕТЕ (2) РАДИ: О овој девојчици бруји цео интернет!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun