Public
Друштво Србија

РОБИЈА ЗА БИВШЕГ ДИРЕКТОРА „ГАЛЕНИКЕ“! ненад Огњеновић осуђен на шест година затвора!

Пред Специјалним судом у Београду у петак је првостепеном пресудом на шест година затвора осуђен некадашњи генерални директор "Галенике" Ненад Огњеновић, због злоупотребе положаја одговорног лица, којом је фирма на чијем је челу био оштећена за више од 500 милиона динара.

(ФОТО) СЛАВИ, СРБИЈО! Ма, ви сте наше НАЈВЕЋЕ хероине! Српске одбојкашице у финалу Светског првенства!

На казне од 10 месеци кућног затвора до три године осуђено је још троје оптужених, док је њих четворо ослобођено. Огњеновићу је изречена мера забране вршења позива у трајању од пет година од дана правоснажности пресуде.

БЕОГРАДСКИ ВИДОВЊАК ЈОЈ УНИШТИО ЖИВОТ Лечио ме сексом док ме муж чекао испред!

Тако је Драгољуб Вучићевић некадашњи директор „Велефарма“ осуђен на три године затвора, Драган Павловић, власник радње „Павловић“ на десет месеци кућног затвора, а Милан Владовић, одговорно лице у привредном друштву „Тргошпед-транс“ због утаје пореза на годину дана кућног затвора и новчану казну од 90.000 динара.

СЛУЧАЈ РОБИЊЕ ПОТРЕСА ОБРЕНОВАЦ! Милена и Ненад намамили сиромашну девојку (28), одузели јој телефон ПА ЈЕ ДРЖАЛИ У ЛАНЦИМА! Хорор трајао више од годину!

На име накнаде материјалне штете Огњановић, Павловић и Вучићевић дужни су да солидарно на рачун будзета уплате 539 милиона динара.

КРВАВИ ОБРАЧУН У КРУШЕВЦУ! Тешко рањен младић, УПУЦАН У СТОМАК И НОГУ!

Одлуком већа, којим је председавао судија Душан Миленковић оптужби су ослобођени Горан Орлић, некадашњи заменик генералног директора „Галенике“ , Жељко Јововић, и Љубица Прица, одговорна лица у привредним друштвима „Фарманари“ и „Унихемком“, као и судски вештак и овлашћени проценитељ Жељко Бирманчевић.

ДВОЈИЦА НА СМРТ ПРЕТУКЛА ЧОВЕКА ДРВЕНИМ МОТКАМА, А ТРЕЋИ ОСВЕТЉАВАО МОБИЛНИМ ТЕЛЕФОНОМ! Монструозан злочин у страћари код Кучева

УЖАСНА НЕСРЕЋА У КРАСНОДАРУ! Срушио се авион, ТРАГА СЕ ЗА ПИЛОТИМА!

(ФОТО) ОВО ЈЕ МОНСТРУМ ИЗ БЕРАНА! Силовао дечака, задавио га кошуљом, па га БАЦИО У ЛИМ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СТИЖУ БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ Дивиденде од аеродрома лежу за 11 дана, на рачунима ће бити ПЕТОЦИФРЕН ИЗНОС!

(ВИДЕО) ОВО УБИСТВО ЈЕ ЗГРОЗИЛО СВЕТ, А САД ЈЕ ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ МОНСТРУМИМА! Дрогирана банда отела и силовала Хану (21), па јој СМРСКАЛИ ГЛАВУ КАМЕНОМ! Људи који су је нашли мислили да је БАЧЕНА ЛУТКА!

ЧИПС И „WЦ“ ШОЉА ИМАЈУ НЕШТО ЗАЈЕДНИЧКО: Кад чујете ШТА, ПОЗЛИЋЕ ВАМ ИСТЕ СЕКУНДЕ!

(ВИДЕО) ХИТ НА ТАЈЛАНДУ! Кафе у којем гости могу да се играју са хаскијима

СЛУЧАЈ РОБИЊЕ ПОТРЕСА ОБРЕНОВАЦ! Милена и Ненад намамили сиромашну девојку (28), одузели јој телефон ПА ЈЕ ДРЖАЛИ У ЛАНЦИМА! Хорор трајао више од годину!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon