Youtube Printscreen
Регион

Резултати показали: Муслимани гласали за Младена Иванића

САРАЈЕВО - Муслимани који живе у Републици Српској подршку за Председништво БиХ на изборима у недељу углавном су дали кандидату коалиције странака “Савез за побједу” Младену Иванићу. Показују то резултати Централне изборне комисије након обрађених око 95 одсто бирачких места.

СРЦЕ ГА ЈЕ ИЗДАЛО! Језиви детаљи ШОКАНТНЕ СМРТИ ДЕЧАКА (6) НА ШКОЛСКОМ ЧАСУ: Само је пао са столице, 20 МИНУТА ПОКУШАВАЛИ ДА ГА РЕАНИМИРАЈУ!

Резултати, например, показују да је Иванић на седам бирачких места у бијељинском повратничком насељу Јања освојио више од 80 одсто гласова. У сребреничком селу Сућеска Иванић је добио 152 гласа, док је његов противкандидат Милорад Додик освојио сто гласова мање.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ УЛЕТИ У МАГЛУ НА АУТО-ПУТУ! Професор Саобраћајног факултета о удесу који је шокирао Србију: Овај фактор је главни кривац за трагедију?

У братуначком селу Хрнчићи Милорад Додик није освојио нити један глас, док је за Иванића гласао 41 повратник. У селу Побуђе славио је Иванић са 48 освојених гласова, док је за Додика у овом селу гласала тек једна особа. У Коњевић Пољу је Иванић добио 47 гласа, а Додик тек пет.

НИНОСЛАВ ЈЕ ПРЕ 12 ГОДИНА ОТЕО, СИЛОВАО И ДРЖАО ЗАРОБЉЕНУ ДЕВОЈЧИЦУ, А САД ЈЕ НА СЛОБОДИ: Заледиће вам се крв у жилама од његовог коментара!

У приједорском насељу Козарац Младен Иванић је такође добио гласове Бошњака.

(ВИДЕО) Пиштољем на продавачице у Земун Пољу!

На изборима 2014. године Додик је оптужио да је Иванић у Предсједништво БиХ ушао захваљујући гласовима Бошњака. Изборни закон БиХ је такав да Бошњаци и Хрвати који живе у Републици Српској могу гласати само за члана Предсједништва из реда српског народа, али не и за члана из реда Бошњака или Хрвата.

Отац Небојше који је пронађен после годину дана отворио душу: Нисам пијанац, био сам му и отац и мајка, а он не жели да се врати кући

(ВИДЕО) ГРМИ ПОДГОРИЦА! ЦЕО СТАДИОН СКАНДИРА: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! Навијачи Орлова и Соколова певају ЗАЈЕДНО!

fokus.ba

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
32°
Mon