govorisrpska.net
Регион

Република Српска одустала од увођења резервног састава полиције

Министарство унутрашњих послова Републике Српске одлучило је да не уведе резервни састав полиције у овом боснаско-херцеговачком ентитету, саопштено је из МУП-а РС.

Венецијанска комисија одлучна: Власт у Црној Гори НЕЋЕ МОЋИ да отме имовину СПЦ!

(ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА НА НЕБУ ИЗНАД НЕМАЧКЕ Судар ДВА АВИОНА изнад града! АКТИВИРАНА ВОЈСКА!

„С обзиром на то да је за успостављање резервног састава полиције потребан дужи временски период и средства у смислу спроводења конкурсних процедура и селекције, опремања униформама и другом припадајуцом опремом, као и време за адекватну обуку да би се резервни састав полиције ставио у функцију, из Предлога закона о изменама и допунама Закона о полицији и унутрашњим пословима РС који се налази у процедури на Народној скупштини РС, повлачимо чланове који се односе на резервни састав полиције“, саопштено је из МУП-а РС.

У будућем периоду, Министарство унутрашњих послова ће поново размотрити потребе и могућности за увођење резервног састава полиције у структуре Министарства, пренео је сарајевски портал Кликс.

КОМШИЈИ ОДСЕКАО И РУКЕ И НОГЕ, А ДОБИО САМО 15 ГОДИНА РОБИЈЕ! Осуђен Обрен Зиројевић због убиства Драга Машуловића!

ПОТЕРА У ЦРНОЈ ГОРИ! Пет мушкараца са фантомкама, силиконским маскама и посебним пиштољима направили ужас на пумпи!

„Министарство унутрашњих послова је одлучило да реорганизује своје интервентне снаге ради бржег и ефикаснијег одговора на безбедносне изазове са којима се суочавамо у Републици Српској, укључујући и велики број илегалних миграната, те ће ради бољег функционисања, Јединице за подршку променити назив у Жандармерија, која ће бити допуњена активним саставом Министарства унутрашњих послова, превасходно млађим полицајцима који су полицијско образовање стекли на Полицијској академији“, пише у саопштењу за јавност.

(ФОТО, ВИДЕО) ДРАМА У САРАЈЕВУ: Трамвај искочио из шина! Има повређених!

Лазански раскринкао Шиптаре и НАТО, рат на северу Космета могућ?

МУП РС сматра да на овај начин Министарство унутрашњих послова РС са добро опремљеним, професионално обученим и специјализованим снагама може одговорити на безбедносне изазове у будућем периоду који ће бити стављени пред полицију.

ПОПЛАВЉЕНЕ УЛИЦЕ СУ ИЗВОР ОПАКИХ БОЛЕСТИ! Прљава ВОДА коју газите може изазвати ОПШТИ ХАОС у организму! Ево шта ће вам се десити ако НЕ БУДЕТЕ ПАЗИЛИ!

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ! ПОРОДИЦА СА ДВОЈЕ МАЛЕ ДЕЦЕ ОСТАВЉЕНА ИСПРЕД ПЛАЖЕ НА УЖАРЕНОМ СУНЦУ: Тражили им да плате 20 евра за улазак

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРВЕНИ АЛАРМ ГОРИ! Данас никад гори дан! Киша ће да нас урнише без престанка, а увече још гори УЖАС! Овакво време трајаће дуже него што је било најављено!

ХОРОР КОД ЗРЕЊАНИНА! Гром ударио директно у кућу и СПАЛИО је до темеља! Гасили пожар са три тенка!

ОГЛАСИО СЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЧАЧКА ПОСЛЕ НАПАДА ШРАФЦИГЕРОМ! Милун Тодоровић: Осећам се безбедно!

ДРАМА! РАЗБОЈНИК УПАО У КУЋУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЧАЧКА: Чули смо лупање у приземљу, деца су нам спавала, рекао сам жени да се закључа у купатило и позове полицију! ЛОПОВ ШРАФЦИГЕРОМ КРЕНУО НА ТОДОРОВИЋА

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon