Google Instant street view
Друштво Србија

РЕПУБЛИЧКИ ГЕОДЕТСКИ ЗАВОД: Од укупно 170 служби за катастар непокретности у Србији, њих 152 раде у пуном капацитету а у само 18 уведен је обавезни минимум рада!

Од 2.226 запослених у Републичком геодетском заводу за штрајк се, првог дана примене минимума процеса рада, изјаснило 127 запослених.

Ево где ће Мира Марковић ће бити сахрањена

Од укупно 170 служби за катастар непокретности у Србији, 152 службе катастра раде у пуном капацитету, а у 18 катастара успостављен је минимума процеса рада.

Деца Мире Марковић јој дала читуљу у црногорским новинама, ево шта пише

Од већих градских центара минимум процеса рада примењује се у Крушевцу, у две од три службе катастра у Новом Саду, и у 6 од 17 катастара у Београду.

Како је пао највећи домаћи макро: Наместиле га његове девојке, а све се десило током „посла“ са богатим Турцима

За штрајк су се изјаснили чланови синдиката ЈОС и АСНС.

(ФОТО 18+) МИМИ ОРО СЕ НАЛАЗИ У КАТАЛОГУ ШАБАЧКОГ МАКРОА, А САД ПРОЦУРИЛЕ БЕЗОБРАЗНЕ ФОТКЕ: Старлета осванула на сајту за одрасле!

(ВИДЕО) Упали су с фантомкама и уперили пиштољ у радника, запалили 9 камиона и 3 објекта! УНИШТИЛИ ПРЕДУЗЕЋЕ ИЗБЕГЛИЦИ ИЗ ХРВАТСКЕ! Штета пола милиона евра! Сада све морамо из почетка!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МАРИЈА ОБРАДОВИЋ И ДАРКО ГЛИШИЋ ПОСЛАЛИ ХИТ ПОРУКУ Спремили су брдо сендвича за 19. април, али су и даље забринути: Мислиш ли да их имамо довољно? Можда за првих неколико стотина аутобуса!

НЕКАДАШЊИ ШЉУКИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВОЗИО СА 1,9 ПРОМИЛА Станковић: Нисам много попио! Био сам на воћној дијети па мора да је због тога!

Сусрет у Сочију: Нуклеарни центар ускоро у Србији

ОРБАН ШАЉИВО О УВРЕДИ ТРИФУНОВИЋА НА РАЧУН МАЂАРА: Дали бисмо вам ми Мађаре, али немамо их довољно ни код куће!

Почели радови на „Турском току“ кроз Србију

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
17°
Tue