Printscreen
Спорт

РАЗОРИЛИ СТЕ МИ СРБИЈУ! Порука Немање Матића изазвала тектонске потресе на Острву! ЕВО ШТА ЈЕ СРБИН ПОРУЧИО ЕНГЛЕЗИМА

Немања Матић направио је праву пометњу у Великој Британији због одлуке да не носи цвет мака који симболизује страдање британских војника.

ДАРКО ОД ЛЕКАРА ТРАЖИО ДРОГУ: Лазић упао у кризу, хирург открио детаље интервенције

Немања Матић, репрезентативац Србије и везиста Манчестер јунајтеда, једини је фудбалер који није хтео да на дуелу између „црвених ђавола“ и Борнмута (2:1) носи цвет мака, чиме би била одата почаст британским војницима страдалим у Првом светском рату, али и НАТО војницима.

МАЈКА БРАНКА ДОЈУРИЛА У БОЛНИЦУ ДА ВИДИ СИНА: Чекамо лекаре! Дарка још нисмо видели! ОЧАЈНА! ПОЛУЖИВИ ОД БРИГЕ

Дан после буре на Острву, огласио се и српски фудбалер који је имао јасну поруку за Енглезе.

МАТИЈА НАМАГАРЧИО МИЛА! Бећковић ће упркос забрани говорити на прослави у Будви!

„У потпуности препознајем зашто људи нoсе ‘макове’, поштујем свако право да то чине и имам разумавање за све који су изгубили најмилије због ратних сукоба. Међутим, све то је за мене само подсетник на напад који сам лично осећао као 12-годишњи дечак који живи у Врелу, када је моја земља разорена 1999. године током бомбардовања. Иако сам то раније радио, не размишљајући, сада не осећам да је исправно да носим ‘мак’ на дресу. Не желим да увредим било кога, сви смо производ сопственог васпитања и то је лични избор. Надам се да разумете моје разлоге сада када сам их објаснио и надам се да сада могу да се концентришем на мечеве који нам предстоје“, написао је Немања Матић на друштвеним мрежама.

СНЕГ НАМ СТИЖЕ ТЕК ОКО БОЖИЋА! Ово је детаљна прогноза за зиму! ЕВО ДО КАДА ЋЕ БИТИ ТОПЛО!

ОНО ШТО ЈЕ ВИДЕО ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА НОСИ НА ДУШИ: Мустафа проговорио о Албанки која је измасакрирала српског дечака

И СРБИ СУ У ОПАСНОСТИ! Баба Ванга је предвидела успон Путина и погибију стотина хиљада људи, а од једног њеног пророчанства јежи се кожа!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Гину деца: Америчка коалиција забрањеним гранатама засула Сирију

ЗНАТЕ ЛИ КО ЈЕ БИЛА ДРАГА ЉОЧИЋ? На данашњи дан умрла је 1. жена лекар у Србији! Учествовала у 4 рата, са војском прешла Албанију, а када чујете какву је НЕПРАВДУ доживела, никада је нећете заборавити

Дачић о новој акцији Приштине: Доживеће дебакл

Рат се наставља: Црногорци из лектире избацили дела Десанке Максимовић, Алексе Шантића, Бранка Ћопића…

(ФОТО) У БОЛНИЦИ САМ ТРАЖИЛА СНАГУ КОЈУ САМ ПРЕНЕЛА ДАРКУ! ЗНАМ ДА МУ ЈЕ ПОМОГЛО! Огласила се Ана Севић и послала поруку која ће вас РАСПЛАКАТИ: Све сам урадила за оца мога детета што је у МОЈОЈ МОЋИ

ИГРАО СЕ ПИШТОЉЕМ, ПА МАЈКУ УПУЦАО У ОКО! Језива несрећа у стану у центру Чачка!

Курир

Оставите коментар